EmirBey

Becerikli
Yaptığı işi sevmeyen birisi mesela başka ne şekilde hayatını kuracak iş belirleyebilir ya da ne yapabilir? Malum Türkiye'de üniversite okumanın vs artık çok bir etkisi yok. Kaliteli bir üniversiteye gitmek için çalışmak zaten iş hayatıyla gitmiyor... Kendim açıktan okuyorum. Ne yapsam diye düşünüp duruyorum.

Yeteneğin olduğunu düşünüyorsan, mizahın iyiyse oturduğun yerden Youtube video çekebilirsin. Kısa vaade de sana gelir getirmez ama işinde iyiysen ana mesleğinden bile uzun vaade de daha fazla gelir getirebilir.

Yeteneğin olduğunu düşünüyorsan, mizahın iyiyse oturduğun yerden Youtube video çekebilirsin. Kısa vaade de sana gelir getirmez ama işinde iyiysen ana mesleğinden bile uzun vaade de daha fazla gelir getirebilir.
İnsanlar görünüşümün iyi olduğunu söylüyor. Ama oyunculuk veya seslendirme deneyimim falan hiç yok yani.

Açiköğretimden okumanın bir faydası olur mu peki? Ben okuyorum da şu an.

Son düzenleme: