Arkadaşlar artık beni güvenilir kişi olarak mı görüyorlar bilmiyorum. Millet normal ortamda birbirlerinin yüzüne gülüyorlar canım cicim felan takılıyor. Yahu bir ortamda denk geliyoruz arkalarından bir konuşuyorlar. Vallahi mahalle dilberini geçerler. Artık kimseye güvenesim gelmiyor yarın bir gün benim de arkamdan konuşurlar diye. Her gün ayrı bir muhabbet duyuyorum dedim git yüzüne söyle dondu kaldı bir şey diyemedi devam etti söylemeye.
Detaylar
Kim cevapladı?Haklısınız. İnsanların birileri hakkında nasıl dedikodu yaptıklarını anlayamıyorum. Ben başkasının arkasından konuşsam utanırım, kötü hissederim.Erkeğin de fazla dedikodu yapanı pek güzel olmuyor be hocam![]()
Yani car car dedikodu duymaktan gına geldim. Ben bir sorun yaşadım mı yüzüne söylüyorum.E oyle oluyor zaten senle iken gidenin dedikodusunu yaparlar daha sonrasinda sen yokken o gidenle senin dedikodunu yaparlar.
Vallahi hocam ben de bir şeyler saçmalıyom ama dalga geçer gibi hala devam ediyor.Erkeğin de fazla dedikodu yapanı pek güzel olmuyor be hocam![]()
Sen onu gel bizimkilere anlat.Ben forumlarda takılmayı çok seviyorum, ilgili konular güzel oluyor ama gerçek hayatta insanların muhabbetini hiç dinleyemiyom, sarmıyor. Dedikoduymuş, gıybetmiş, arkalarından konuşmakmış falan boş iş.
Arkadan konuşmak nasıl arkadan konuşmak ama eğer seni kırmak üzmek istemediği için arkandan konuşuıyorsa sorun yok diye düşünüyorum veya senden çekindiği için. Ama milleti sana karşı örgütlüyorsa bir şey diyemem xDArkadaşlar artık beni güvenilir kişi olarak mı görüyorlar bilmiyorum. Millet normal ortamda birbirlerinin yüzüne gülüyorlar canım cicim felan takılıyor. Yahu bir ortamda denk geliyoruz arkalarından bir konuşuyorlar. Vallahi mahalle dilberini geçerler. Artık kimseye güvenesim gelmiyor yarın bir gün benim de arkamdan konuşurlar diye. Her gün ayrı bir muhabbet duyuyorum dedim git yüzüne söyle dondu kaldı bir şey diyemedi devam etti söylemeye.
Yok hocam benle alakası yok da nasıl bir devire geldiysek neler duyuyorum neler. Garipsiyorum artık.Onlar konuşur sen işini yapmana bakarsın hocam. Takmana pek gerek yok. Cesaretleri olsaydı senin yüzüne söylemeleri lazımdı.
RockyHighway79
Üstün
Bizim insanımız hep böyleydi. Gencisi de, yaşlısı da hala daha böyle. Hasetlik ve dedikoduculuk milletimizin ayrılmaz ikilisi.Yok hocam benle alakası yok da nasıl bir devire geldiysek neler duyuyorum neler. Garipsiyorum artık.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-