• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

İnsanlar, diğer insanların hayatına karışılmaması gerektiğini ne zaman öğrenecek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AMG GOAT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 375
  • Etiketler Etiketler
    zaman
Makaleler
2
Yer
Denizli
Mesela Discord ve Roblox yasağı veya LGBT+ bireyler olsun, hep insanlar diğer insanlara karışıyorlar. Ne zaman bu pis huydan kurtulacak insanlar?

Yalan söylemek istemem ben de böyleydim, her konuşmaya karışırdım.
Sonra bir gün aşırı sustum. O günden beridir ağzımı açmam sosyal hayatta.
Baktım kimse takmıyor ben de takmıyorum.

Öğrenemezler. Çünkü küçük, büyük, yaşlı, ergen her gruptan insan sıkıntılı. Önceden de mi böyleydi yoksa sosyal çürüme dedikleri şey yüzünden mi bu hale geldik onu yaşı daha büyük olanlar bilir.

Hiçbir zaman öğrenmeyecekler. Bizim insanımız sürekli giyimimize, konuşmamıza veya takıldığımız ortamlara laf ederler.
Ama LGBT+ konusunda size katılmıyorum. LGBT+ saçmalıktan ibaret, insanlığın doğasına aykırı bir konu. Yasaklanmasını düşünüyorum.

Mesela Discord ve Roblox yasağı veya LGBT+ bireyler olsun, hep insanlar diğer insanlara karışıyorlar. Ne zaman bu pis huydan kurtulacak insanlar?

TikTok'da sırf LGBT savunduğu için birine geber vatan haini diyen profilinde 2.Abdulhamid olan çocuğu görünce ümidi kestim.

Ama LGBT+ konusunda size katılmıyorum. LGBT+ saçmalıktan ibaret, insanlığın doğasına aykırı bir konu. Yasaklanmasını düşünüyorum.
Mesela bu arkadaş, bir önceki yazısıyla çelişki içinde. 'Hiçbir zaman öğrenmeyecekler' diyor, kendisi öğrenmiş mi? Hayır, çünkü LGBT+'yi eleştiriyor. Neden eleştiriyor? İnsan doğasına aykırıymış. Hadi insan doğasına aykırı olsun diyelim, yine de eleştiriyor mu? Evet ve kendi kendisiyle çelişki içine giriyor. Hadi ben de örnek bir eleştiri yapayım o zaman: Küpe takmak günah. Ya da konu sahibi de bir çelişki içinde mi? Evet. Neden mi? İnsanların insanlara karışmasına karışıyor bunu eleştirerek."

öğrenmeyecekler
Bende öğrenmedim çünkü öğrenilecek bir durum yok ortada. Herkesin kendi doğrusu ve yanlışı var.

Son düzenleme:
Ben LGBT+ söylemlerine tamamen karşıyım. Bu konuya karşı olan bir kurum, kuruluş veya kampanya varsa katılırım. Eğer bu beni diğer insanların hayatlarına karışan biri yapırsa seve seve kabul ederim. Çünkü LGBT+ savunanlar ve bu eylemleri gerçekleştirenlerin sağlıklı bireyler olduğunu düşünmüyorum.

Diğer konulara gelirsek, ben hiçbir insanın giyimine veya kuşamına laf etmem. Sokakta öpüşsünler, sarılsınlar veya ne yapıyorlarsa yapsınlar beni igilendirmez. Ama LGBT+ olan düşüncelerim kesin.

Çelişki.

Kendi doğru ve yanlışlarımızın da yaşadığımız toplumdan geldiğini belirtmezsek olmaz; çünkü bu arkadaşlar, fikirlerinin kendi fikirleri olduğunu düşünüyor. Ama bazı gerçekleri birisinin söylemesi lazım: Fikirleriniz, yaşadığınız toplumdan size geçen fikirlerdir.

Son düzenleme:
Hiçbir zaman kurtulmayacak dostum eğer sorunun cevabını merak ediyorsan. Birden fazla insanın olduğu yerde çatışma olmaması mümkün değil. Herkesin kendi doğruları vardır. Senin bir bakış açın olacak, başkalarının da olacak. Benzer düşüncelere sahip insanlar bir araya gelip kendi topluluklarını kuracak, aynı şekilde farklı düşünenler de kendi topluluklarını oluşturacak. Bu da doğal olarak çatışmaları beraberinde getirecek. Bu huydan kurtuluş yok yani sözün özü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…