Etrafımda dikkat ettiğim zaman çoğu kişi YouTube veya dizi/film bakarken telefonu tercih ediyorlar. Garibime gitti ve birine sordum: “Neden bir laptop veya tablet almıyorsun?” diye. “Param var, istersem alırım. Bana telefon yetiyor.” diyor. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yani gerçekten istese gider kaliteli bir laptop alabilir ama almıyor. Sebebi var mıdır? Mesela başka bir tanıdığım, AÖF okumak için laptop aldı. 512 GB SSD ve 16 GB RAM var. Yüzüne bile bakmıyor. Sebebini anlamış değilim.

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Etrafımda dikkat ettiğim zaman çoğu kişi YouTube veya dizi/film bakarken telefonu tercih ediyorlar. Garibime gitti ve birine sordum: “Neden bir laptop veya tablet almıyorsun?” diye. “Param var, istersem alırım. Bana telefon yetiyor.” diyor. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yani gerçekten istese gider kaliteli bir laptop alabilir ama almıyor. Sebebi var mıdır? Mesela başka bir tanıdığım, AÖF okumak için laptop aldı. 512 GB SSD ve 16 GB RAM var. Yüzüne bile bakmıyor. Sebebini anlamış değilim.

İyi Sosyaller.
Elimde pc olsa pc'den izlerim küçük ekran bayıyor. Benim çevremde de herkes büyük ekrandan izliyor. Alacaksın içeceğini ,çerezini masa başında oturup izleyeceksin.

Tabletim var, klavyeli kılıfını taktigimda kucagimda desteksiz kurabiliyor. Yatağa yatıp kucağımdaki tabletle anime izliyorum. Telefondan da izlenir fakat tabletim ekranının büyük olması bir artı.

İyi Sosyaller.

Telefon benim için taşınabilir video. Yani bir film dizi izliyorsam 4K TV'den veya monitörden izlemeyi tercih ediyorum. Lakin yemek yerken veya uzanıp izlemek istiyorsam telefon arada sırada iş görüyor. Hep izleyen insanlar buna alıştıkları için izliyorlar. Mesela senin için nasıl PC'den izlemek normalse onun için telden izlemek normal, PC'de rahat edemiyor.

Mesela senin için nasıl PC'den izlemek normalse onun için telden izlemek normal, PC'de rahat edemiyor.
Doğru. Fakat ne olursa olsun televizyonun yerini hiçbir şey tutmaz. Bir de büyük ekran oldu mu süper oluyor. Telefonda 4K oluyor mu bilmiyorum ama dediğiniz televizyon tarzı bence daha güzel. Kişisel meselesi oluyor artık.

Sık seyrettiğim veya rewatch yaptığım bir diziyse gider telefonumdan yatakta seyrederim. Ama yeni ve kaliteli bir yapımı her zaman devasa televizyonumda izlerim.