İnsanlar neden bu zamanda bu kadar yalnızlaştı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirBey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 165
  • Etiketler Etiketler
    neden
Herkes tüketip diğerine geçmeye odaklanmış bu devirde salla gitsin ben de 28 yaşındayım ben de yalnızım.

Birisini bulsan bile kimsenin kimseye tahammülü kalmayıp nasıl olsa seçenek bol zihniyeti olduğu için yine yalnız kalacağını düşünüyorum. Eğer bir eş arayışı içerisindeysen bunun için bayağı kötü bir çağda olduğumuzu bil bence. Birçok insan para pulun köpeği olmuş duygularını teslim etmeye değmez.

Ben yalnızlık konusunu biraz daha geniş anlamda ele aldım. Evlenmek arayışında değilim amaaa arkadaşlar içinde de uyum saglamakta zorlaniyorum bazen...

Bir üyeye verdiğim cevabı buraya alintilayayım:
"Benim içkim yok. Kumarım yok. Sigaram yok. Karşı cins ve gece hayatı, mekan işlerim yok. Kitap, dizi, belgesel ve filmlerle uğraşıyorum. Erlik, 32.gün gibi kanallarda geziniyorum. Tabi internet bagimliligim var da o ayrı mesele. Bisikletin var bisiklet sürüyorum.
Böyle bir insan olunca yalnızlaşıyorsun sanırım ister istemez. 25 yaşındayım. Bir arkadaşım 25 yaşındasın ama 75 yaşında gibi takıyorsun diyor bana."

Ben yalnızlık konusunu biraz daha geniş anlamda ele aldım. Evlenmek arayışında değilim amaaa arkadaşlar içinde de uyum saglamakta zorlaniyorum bazen...
Kafana göre değillerse onlara uyum sağlamak zorunda değilsin. Yalnız kalmayayım diye karakterinden ödün verme.

Aynı sayılırız zaten ona bakıp cevap yazdım konuya.
Yalnız öleceğiz herhalde. Aile akraba içinde de insanlar çıkar hesaplarına düşüyorlar. Kendi çıkarını düşünmekte bir sorun yok elbette. Amaaaa başkalarına kazık atmaya, başkalarının da hakkını yemeye, sadece kendini düşünme noktasına gidiyor iş...

Ben çevremde akraba veya hemcins aramadım. Akraba olur ararlar ama ben yüz vermem çünkü pek sevmiyorum. Yakındaki arkadaşların birçoğu boş beleş hayırsız tipler onlarla da ilişkiyi kestim ben yazmadıkça konuşmayan adamlardan ne hayır gelir? 2-3 tane yakından samimi olduğum var onlar yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…