Etmek önemli değil, zorunda olduğun bir şey. Kimseye karışamazsın. Ama cinsel yönelimi farklı olan insanlara karşı her zaman ön yargılı olmuşumdur. Etik olmayabilir, pek umurumda değil. Sosyal hayatta her şeyi kuralına göre yaşamak pek mümkün değil. En azından benim için.

Etmek önemli değil, zorunda olduğun bir şey. Kimseye karışamazsın. Ama cinsel yönelimi farklı olan insanlara karşı her zaman ön yargılı olmuşumdur. Etik olmayabilir, pek umurumda değil. Sosyal hayatta her şeyi kuralına göre yaşamak pek mümkün değil. En azından benim için.
Mesela ben neredeyse her türlü insanı kabul ederim. Ancak şunları etmem. Kürtler, İsrailliler, Yahudiler, translar.

Benim alanımı, hayatımı işgal etmedikçe herkesi olduğu gibi kabul ederim. Ancak ucu bana dokunacaksa, işte o zaman müdahale ederim. Herkese karışmakta yorucudur.

Topluluğu bozanlar, sizin alanınıza ve hayatınıza da bir müddet sonra kast eder. Ucu size dokunana kadar sessiz kalırsanız günü gelince sizin adına ses çıkaracak kimseyi bulamazsınız.

Son düzenleme: