Detaylar
Kim cevapladı?LoxeR 14
Yetkin
Eskiye göre çok daha iyi.İş yoğunluğum nedeniyle insanlardan yoruldum. Zaman zaman tartışmalar da yasıyorum... Ruhen yoruldum.
EmirBey
Uzman
Benim için çok da iyi değil.
LoxeR 14
Yetkin
Boş ver hocam insanlarla ne kadar iyi olmaya çalışırsan o kadar kötü oluyorsun bence. Kendini geliştirmeye, hobiler edinmeye başlayınca daha iyi bir sosyaliniz oluyor, benim deneyimim bu.
Nikki Freeman 107
Üstün
0 diyebiliriz. Yüz yüze konuşacağım kimse yok şu an.
EmirBey
Uzman
İşim gibi bir gerçek var ortada.Boş ver hocam insanlarla ne kadar iyi olmaya çalışırsan o kadar kötü oluyorsun bence. Kendini geliştirmeye, hobiler edinmeye başlayınca daha iyi bir sosyaliniz oluyor, benim deneyimim bu.
- Makaleler
- 23
Uzun bir suredir Antihumanistim. İnsan denilen canlilarin buyuk cogunlugundan nefret ediyorum.
- Makaleler
- 1
Şöyle insanları kendimizden uzaklaştıran bir muska falan var mı ki hocaya yazdırsakUzun bir suredir Antihumanistim. İnsan denilen canlilarin buyuk cogunlugundan nefret ediyorum.
Themir 107
Üstün
İş yoğunluğum nedeniyle insanlardan yoruldum. Zaman zaman tartışmalar da yasıyorum... Ruhen yoruldum.
Uyu uyan ders müzik uyu uyan ders müzik uyu uyan ders müzik uyu uyan ders müzik bunu yazarken bile şöyleyim.
Bay Anderson 35
Uzman
İnternettekilerle kötü, çevrem ile iyiyim zaten. İnternettekilerin ne önemi var ki