mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 2 Ekim 2024 #1 Instagram'da ana sayfadaki postlar hep aynı kalıyor, F5'liyorum ama postlar sabit kalıyor. Nasıl düzeltebilirim? PC'de de telefonda da durum aynı.
Instagram'da ana sayfadaki postlar hep aynı kalıyor, F5'liyorum ama postlar sabit kalıyor. Nasıl düzeltebilirim? PC'de de telefonda da durum aynı.
Çözüm mustaine 2 Ekim 2024 8372 dedi: Instagram'ı aç, profiline gir, ayarlar, gelişmiş seçenekler, çerezleri temizleyin, önbelleği temizleyin. Olmazsa uygulamayı komple silip tekrar yüklemeyi denersin. Genişletmek için tıkla... Aynı. mortem.dll bulunamadı dedi: Iphone kullanmıyorum ama illa Uygulamalar'ı görüntüleyebildiğiniz bir sekme vardır, kurcalayın biraz. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Sildim yükledim. Şifreyi güncelledim, düzeldi.
8372 dedi: Instagram'ı aç, profiline gir, ayarlar, gelişmiş seçenekler, çerezleri temizleyin, önbelleği temizleyin. Olmazsa uygulamayı komple silip tekrar yüklemeyi denersin. Genişletmek için tıkla... Aynı. mortem.dll bulunamadı dedi: Iphone kullanmıyorum ama illa Uygulamalar'ı görüntüleyebildiğiniz bir sekme vardır, kurcalayın biraz. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Sildim yükledim. Şifreyi güncelledim, düzeldi.
mortem.dll bulunamadı Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.678 Makaleler 24 Çözümler 100 Beğeniler 3.109 Yer Cordis Die 2 Ekim 2024 #2 mustaine dedi: Instagram'da ana sayfadaki postlar hep aynı kalıyor, F5'liyorum ama postlar sabit kalıyor. Nasıl düzeltebilirim? PC'de de telefonda da durum aynı. Genişletmek için tıkla... Uygulamanın önbelleğini ve çerezlerini temizle, çıkış yap gir. Belki işe yarar. Artı 0 Eksi
mustaine dedi: Instagram'da ana sayfadaki postlar hep aynı kalıyor, F5'liyorum ama postlar sabit kalıyor. Nasıl düzeltebilirim? PC'de de telefonda da durum aynı. Genişletmek için tıkla... Uygulamanın önbelleğini ve çerezlerini temizle, çıkış yap gir. Belki işe yarar.
KS KS mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 2 Ekim 2024 #3 mortem.dll bulunamadı dedi: Uygulamanın önbelleğini ve çerezlerini temizle, çıkış yap gir. Belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... iPhone'da o işi nasıl yapıyoruz? Yeni geçtim tam bilmiyorum telefonu. Artı 0 Eksi
mortem.dll bulunamadı dedi: Uygulamanın önbelleğini ve çerezlerini temizle, çıkış yap gir. Belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... iPhone'da o işi nasıl yapıyoruz? Yeni geçtim tam bilmiyorum telefonu.
mortem.dll bulunamadı Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.678 Makaleler 24 Çözümler 100 Beğeniler 3.109 Yer Cordis Die 2 Ekim 2024 #4 mustaine dedi: iPhone'da o işi nasıl yapıyoruz? Yeni geçtim tam bilmiyorum telefonu. Genişletmek için tıkla... Ayarlar - Uygulamalar - Instagram - Önbelleği Temizle Artı 0 Eksi
mustaine dedi: iPhone'da o işi nasıl yapıyoruz? Yeni geçtim tam bilmiyorum telefonu. Genişletmek için tıkla... Ayarlar - Uygulamalar - Instagram - Önbelleği Temizle
KS KS mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 2 Ekim 2024 #5 mortem.dll bulunamadı dedi: Ayarlar - Uygulamalar - Instagram - Önbelleği Temizle Genişletmek için tıkla... Uygulamalar sekmesi ayarlarda yok, Instagram kategorisinde de Önbelleği Temizle yok. iOS 17. Artı 0 Eksi
mortem.dll bulunamadı dedi: Ayarlar - Uygulamalar - Instagram - Önbelleği Temizle Genişletmek için tıkla... Uygulamalar sekmesi ayarlarda yok, Instagram kategorisinde de Önbelleği Temizle yok. iOS 17.
mortem.dll bulunamadı Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.678 Makaleler 24 Çözümler 100 Beğeniler 3.109 Yer Cordis Die 2 Ekim 2024 #6 mustaine dedi: Uygulamalar sekmesi ayarlarda yok, Instagram kategorisinde de Önbelleği Temizle yok. iOS 17. Genişletmek için tıkla... Iphone kullanmıyorum ama illa Uygulamalar'ı görüntüleyebildiğiniz bir sekme vardır, kurcalayın biraz. Artı 0 Eksi
mustaine dedi: Uygulamalar sekmesi ayarlarda yok, Instagram kategorisinde de Önbelleği Temizle yok. iOS 17. Genişletmek için tıkla... Iphone kullanmıyorum ama illa Uygulamalar'ı görüntüleyebildiğiniz bir sekme vardır, kurcalayın biraz.
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 2 Ekim 2024 #7 mustaine dedi: Instagram'da ana sayfadaki postlar hep aynı kalıyor, F5'liyorum ama postlar sabit kalıyor. Nasıl düzeltebilirim? PC'de de telefonda da durum aynı. Genişletmek için tıkla... Instagram'ı aç, profiline gir, ayarlar, gelişmiş seçenekler, çerezleri temizleyin, önbelleği temizleyin. Olmazsa uygulamayı komple silip tekrar yüklemeyi denersin. Artı 0 Eksi
mustaine dedi: Instagram'da ana sayfadaki postlar hep aynı kalıyor, F5'liyorum ama postlar sabit kalıyor. Nasıl düzeltebilirim? PC'de de telefonda da durum aynı. Genişletmek için tıkla... Instagram'ı aç, profiline gir, ayarlar, gelişmiş seçenekler, çerezleri temizleyin, önbelleği temizleyin. Olmazsa uygulamayı komple silip tekrar yüklemeyi denersin.
KS KS mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 2 Ekim 2024 #8 8372 dedi: Instagram'ı aç, profiline gir, ayarlar, gelişmiş seçenekler, çerezleri temizleyin, önbelleği temizleyin. Olmazsa uygulamayı komple silip tekrar yüklemeyi denersin. Genişletmek için tıkla... Aynı. mortem.dll bulunamadı dedi: Iphone kullanmıyorum ama illa Uygulamalar'ı görüntüleyebildiğiniz bir sekme vardır, kurcalayın biraz. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Sildim yükledim. Şifreyi güncelledim, düzeldi. Son düzenleme: 2 Ekim 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
8372 dedi: Instagram'ı aç, profiline gir, ayarlar, gelişmiş seçenekler, çerezleri temizleyin, önbelleği temizleyin. Olmazsa uygulamayı komple silip tekrar yüklemeyi denersin. Genişletmek için tıkla... Aynı. mortem.dll bulunamadı dedi: Iphone kullanmıyorum ama illa Uygulamalar'ı görüntüleyebildiğiniz bir sekme vardır, kurcalayın biraz. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Sildim yükledim. Şifreyi güncelledim, düzeldi.