Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Aynı.Instagram'ı aç, profiline gir, ayarlar, gelişmiş seçenekler, çerezleri temizleyin, önbelleği temizleyin. Olmazsa uygulamayı komple silip tekrar yüklemeyi denersin.
Olmadı. Sildim yükledim.Iphone kullanmıyorum ama illa Uygulamalar'ı görüntüleyebildiğiniz bir sekme vardır, kurcalayın biraz.
Şifreyi güncelledim, düzeldi.
Uygulamanın önbelleğini ve çerezlerini temizle, çıkış yap gir. Belki işe yarar.Instagram'da ana sayfadaki postlar hep aynı kalıyor, F5'liyorum ama postlar sabit kalıyor. Nasıl düzeltebilirim?
PC'de de telefonda da durum aynı.
mustaine
Üstün
iPhone'da o işi nasıl yapıyoruz? Yeni geçtim tam bilmiyorum telefonu.Uygulamanın önbelleğini ve çerezlerini temizle, çıkış yap gir. Belki işe yarar.
Ayarlar - Uygulamalar - Instagram - Önbelleği TemizleiPhone'da o işi nasıl yapıyoruz? Yeni geçtim tam bilmiyorum telefonu.
mustaine
Üstün
Uygulamalar sekmesi ayarlarda yok, Instagram kategorisinde de Önbelleği Temizle yok.Ayarlar - Uygulamalar - Instagram - Önbelleği Temizle
iOS 17.
Iphone kullanmıyorum ama illa Uygulamalar'ı görüntüleyebildiğiniz bir sekme vardır, kurcalayın biraz.Uygulamalar sekmesi ayarlarda yok, Instagram kategorisinde de Önbelleği Temizle yok.
iOS 17.
Instagram'da ana sayfadaki postlar hep aynı kalıyor, F5'liyorum ama postlar sabit kalıyor. Nasıl düzeltebilirim?
PC'de de telefonda da durum aynı.
Instagram'ı aç, profiline gir, ayarlar, gelişmiş seçenekler, çerezleri temizleyin, önbelleği temizleyin. Olmazsa uygulamayı komple silip tekrar yüklemeyi denersin.
mustaine
Üstün
Aynı.Instagram'ı aç, profiline gir, ayarlar, gelişmiş seçenekler, çerezleri temizleyin, önbelleği temizleyin. Olmazsa uygulamayı komple silip tekrar yüklemeyi denersin.
Olmadı. Sildim yükledim.Iphone kullanmıyorum ama illa Uygulamalar'ı görüntüleyebildiğiniz bir sekme vardır, kurcalayın biraz.
Şifreyi güncelledim, düzeldi.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-