Instagram bağımlılığınızı azaltın! | Feur Instagram

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cipher10101
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 424
  • Etiketler Etiketler
    instagram
Çimlere dokunma vakti gelmiş gibi

Daha iyi özellikleri olduğu kesinde launch ekranında kalıyor buda çoğu kişinin hoşuna gitmez.

Son düzenleme:
Çimlere dokunma vakti gelmiş gibi.

Daha iyi özellikleri olduğu kesinde launch ekranında kalıyor bu da çoğu kişinin hoşuna gitmez.

Şu an Aero Instagram kullanıyorum. Hiç denemedim. Zaten Aero Instagram uygulamasını silmeyi düşünüyorum. Hem eski sürüm. Hem de bazı özellikler yok. Yeni ve reklamsız Instagram arıyorum.

Şu an Aero Instagram kullanıyorum. Hiç denemedim. Zaten Aero Instagram uygulamasını silmeyi düşünüyorum. Hem eski sürüm. Hem de bazı özellikler yok. Yeni ve reklamsız Instagram arıyorum.
Bir ara honista kullanıyordum deneyebilirsin.

Hesabınızı silerek uzak kalabilirsiniz.

Hesabınızı silerek uzak kalabilirsiniz.

Bence çözüm değil. İlla sosyal medya elimizde olsa güzel olur. Çünkü yeri gelir bir sosyal medya platformunda sorun olur. Instagram'a muhtaç kalırız. Mesela WhatsApp yerine Signal kullanıyorum. Ama sadece 1 kişiyle konuşmak için. Yani demem o ki. Instagram uygulamasını çok kullanan olduğu için arkadaşlarımız bize Reels gönderebilir. Veya mesaj yazabilirler. WhatsApp kullanmayan birisi gelipte bizimle iletişim kuracak. Numaramızı vermek istemediğimiz durumlarda Instagram vereceğiz. Şu örnek daha iyi yakışır. Ben Techolay forum hesabımı silmek istedim. Sildim fakat Techolay tarafında hesabım silinmiyor. Yeni hesap açınca da ceza verdiler. O yüzden mecbur bir sorun olduğu zaman Forum'a geri dönmek zorunda kaldım.

Takip ettiğimiz mavi tikliler kalıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam hangisini indirmemiz gerekiyor? Clone var bir de normal var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…