Ben bilgisayar bağımlısıyım. Instagram kullanıyorum. Uyku düzenim şöyle. Öğlen kalkıyorum. Diğer gün sabah 6 civarı yatıyorum. Yani yanlış hesaplamıyorsam. 17 saat bilgisayara bakıyorum. 7 saat uyuyorum. Ve sadece Instagram'ı 1 veya 3 saat kullanıyorum gün içerisinde. Direkt olarak 3 saat bakmıyorum.
Çimlere dokunma vakti gelmiş gibi

Daha iyi özellikleri olduğu kesinde launch ekranında kalıyor buda çoğu kişinin hoşuna gitmez.

Son düzenleme:
Çimlere dokunma vakti gelmiş gibi.

Daha iyi özellikleri olduğu kesinde launch ekranında kalıyor bu da çoğu kişinin hoşuna gitmez.

Şu an Aero Instagram kullanıyorum. Hiç denemedim. Zaten Aero Instagram uygulamasını silmeyi düşünüyorum. Hem eski sürüm. Hem de bazı özellikler yok. Yeni ve reklamsız Instagram arıyorum.

Her hangi bir Instagram bağımlılığım bulunmuyor:)
Screenshot_20260402_172610_Instagram.webp

Hesabınızı silerek uzak kalabilirsiniz.

Bence çözüm değil. İlla sosyal medya elimizde olsa güzel olur. Çünkü yeri gelir bir sosyal medya platformunda sorun olur. Instagram'a muhtaç kalırız. Mesela WhatsApp yerine Signal kullanıyorum. Ama sadece 1 kişiyle konuşmak için. Yani demem o ki. Instagram uygulamasını çok kullanan olduğu için arkadaşlarımız bize Reels gönderebilir. Veya mesaj yazabilirler. WhatsApp kullanmayan birisi gelipte bizimle iletişim kuracak. Numaramızı vermek istemediğimiz durumlarda Instagram vereceğiz. Şu örnek daha iyi yakışır. Ben Techolay forum hesabımı silmek istedim. Sildim fakat Techolay tarafında hesabım silinmiyor. Yeni hesap açınca da ceza verdiler. O yüzden mecbur bir sorun olduğu zaman Forum'a geri dönmek zorunda kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram'da karşıma uygun olmayan içeriklerin çıkması ve bağımlılığım sebebiyle Instagram'ın Reels gibi kısımları kapatan bir uygulama buldum. Güvenlik ile ilgili endişeleriniz olmasın bu yazılım açık kaynak. Açıkçası bu istemciyi yüklediğimden berli günde 10 ila 30 dakika ancak Instagram'a giriyorum çok faydasını da görüyorum.

Alternatif: GitHub - AlexMatter1512/justagram: A distraction-free wrapper for Instagram designed to kill the doomscroll.
Eki Görüntüle 237924

Hocam hangisini indirmemiz gerekiyor? Clone var bir de normal var.