Bütçe
150-200 euro

SF26

Bilgin
Abimden kamera almasını rica edeceğim, bütçeyi yükseğe çekemem ki hediye alacağı için öyle absürt paralar da çekemem ona.
Bu fiyat bandında ne alınabilir? Mediaworld.it veya Unieuro harici önermeyin mümkün mertebe. En fazla Amazon.it olabilir.

Teşekkürler.

@DarthGorsoy hocam siz ne düşünüyorsunuz?
Kafamdaki ürün FZ55-City 200-WPZ2 modelleri var. City 100 ile 200 arasında 10 Euro oynadığı için 200'ü tercih ettim ama bilemedim.
Elimdeki FE-130'u da tamir ettireceğim fakat henüz gitme fırsatı da bulamadım.

Son düzenleme:
Bu bütçelerde ikinci el bakmak daha mantıklı olur fakat yurt dışında ikinci el piyasasına hiç hakim değilim. Bu bütçeye temiz Canon M10 + kitlens gelir mi acaba, aklima bu geldi ilk. Ekrani da dokunmatik.

Bu bütçelerde ikinci el bakmak daha mantıklı olur fakat yurt dışında ikinci el piyasasına hiç hakim değilim. Bu bütçeye temiz Canon M10 + kitlens gelir mi acaba, aklima bu geldi ilk. Ekrani da dokunmatik.
Outlet veya spot üründe bulunabilir belki, sorarım hocam.
Yashica City 200 ilgimi çekiyor fazlasıyla ama 200 Euro ilk kez bu kadar kamera kullanacağım için absürt mü olur bilemedim.
Bizde 0 olarak 15-16K civarında ne bulunabilir hocam alternatif olarak? Taksit de lazım tabii.
Unieuro'da fiyatlar biraz daha ucuz, oradan bakarsanız ne önerebilirsiniz hocam? FE-130 retro bir kamera olarak elimde bulunacak ama ekstradan iyi bir kamera kullanmak da istiyorum yani. IP15'in kamera performansı nedense tatmin etmemeye başladı bu sıralar beni.

Hocam şu ilanları buldum:
https://www.subito.it/fotografia/ca...ideo-camera-kit-completo-padova-657078124.htm Complete Kit olduğunu gördüğüm an ayırdım bunu kafama.

Son düzenleme:
Outlet veya spot üründe bulunabilir belki, sorarım hocam.
Yashica City 200 ilgimi çekiyor fazlasıyla ama 200 Euro ilk kez bu kadar kamera kullanacağım için absürt mü olur bilemedim.
Bizde 0 olarak 15-16K civarında ne bulunabilir hocam alternatif olarak? Taksit de lazım tabii.
Unieuro'da fiyatlar biraz daha ucuz, oradan bakarsanız ne önerebilirsiniz hocam? FE-130 retro bir kamera olarak elimde bulunacak ama ekstradan iyi bir kamera kullanmak da istiyorum yani. IP15'in kamera performansı nedense tatmin etmemeye başladı bu sıralar beni.

Mümkünse 1-inç ya da APS-C sensörlü bir şey denk getirmeye çalışmak lazim.

Aklima gelenler şunlar: Lumix GX1, Sony NEX-5 ya da NEX-6 (16-50 kitlensle bulunursa). Biraz yapılı, kompakt olmayan modeller uyarsa da Canon 600D ya da 650D + 18-55 kitlens. İleride yanına 50mm f/1.8 de alirsiniz ucuzca, ekranı da yana açılabiliyor.

Bunlara bir bakin, ikinci elde taksitle gelir mi ya da oyle bir sistem var mi bilmiyorum.

600D/650D sıfır da bulunabilir taksitli bu arada.

Aklima gelenler şunlar: Lumix GX1, Sony NEX-5 ya da NEX-6 (16-50 kitlensle bulunursa). Biraz yapılı, kompakt olmayan modeller uyarsa da Canon 600D ya da 650D + 18-55 kitlens. İleride yanına 50mm f/1.8 de alirsiniz ucuzca, ekranı da yana açılabiliyor.

Bunlara bir bakin, ikinci elde taksitle gelir mi ya da oyle bir sistem var mi bilmiyorum.

600D-650D 20K bandını geçmişler.
Bulduğum ürünler için ne diyorsunuz hocam?

600-650D'nin ikinci el fiyatları 240-250 Euro'nun altında değil maalesef hocam.
Bir tek bu ilanı bulabildim. Açıkçası bu paralara abimi 2. ele pek ikna edebilir miyim emin değilim.

600D-650D 20K bandını geçmişler.
Bulduğum ürünler için ne diyorsunuz hocam?

600-650D'nin ikinci el fiyatları 240-250 Euro'nun altında değil maalesef hocam.
Bir tek bu ilanı bulabildim. Açıkçası bu paralara abimi 2. ele pek ikna edebilir miyim emin değilim.

Lumix'in farkli farklı modelleri var 200-250 araliginda ama pek bildigim modeller değiller, fakat cok guzel gozukenler var.