Merhaba, 2. elden Nikon D5100 (55-200mm Lens) alacağım. Yanında şarj makinesi olmadığı için onu ayrı şekilde alıyorum. Ancak ilk kameram olduğu için ne alacağımı bilemedim. Çekim yaparken işime yarayabileceğini düşündüğünüz aksesuarlar var mı? Şu an SD kart, kamera çantası, yedek batarya, şarj makinesi ve SD kart okuyucu alacağım.
Detaylar
Kim cevapladı?Guilty Conscience
Üstün
Sanırım EN-EL14 uyumlu bir şarj aleti bakmalısın listenin yanına lens temizlik kiti, tripod ve camı korumak için bir parasoley eklersen çekimlerin çok daha profesyonel olur.
Arlecchino
Başarılı
Merhaba, 2. elden Nikon D5100 (55-200mm lens) alacağım. Yanında şarj makinesi olmadığı için onu ayrı şekilde alıyorum. Ancak ilk kameram olduğu için ne alacağımı bilemedim. Çekim yaparken işime yarayabileceğini düşündüğünüz aksesuarlar var mı? Şu an SD kart, kamera çantası, yedek batarya, şarj makinesi ve SD kart okuyucu alacağım.
50mm F2 altı lens ve geniş açı lens alabilirsiniz.
SD kart okuyucu kalitesi önemli mi peki? Sadece etkinliklere çekime gideceğimden tripod çok işime yaramayacak gibi ancak ileride de onu da alabilirim, teşekkür ederim hocamSanırım EN-EL14 uyumlu bir şarj aleti bakmalısın listenin yanına lens temizlik kiti, tripod ve camı korumak için bir parasoley eklersen çekimlerin çok daha profesyonel olur.
Bir de şunun gibi detaylı bir temizlik kitine ihtiyacım var mı yoksa basite kaçabilir miyim? MDSTECH Profesyonel Optik Temizlik Seti
Son düzenleme:
Arlecchino
Başarılı
SD kart okuyucu kalitesi önemli mi peki? Sadece etkinliklere çekime gideceğimden tripod çok işime yaramayacak gibi ancak ileride de onu da alabilirim, teşekkür ederim hocam
Bir de şunun gibi detaylı bir temizlik kitine ihtiyacım var mı yoksa basite kaçabilir miyim? MDSTECH Profesyonel Optik Temizlik Seti
Pahalı değil bence alın. Ben sadece hava tutuyorum hiç de sorun yaşamadım. SD kart okuyucu bilindik marka olduktan sonra sorun çıkartmaz.
Anladım hocam teşekkür ederim. Bir de satıcıdan video istedim de, gözüme bir parça çarptı videoda. Bu parasoley mi acaba?Pahalı değil bence alın. Ben sadece hava tutuyorum hiç de sorun yaşamadım. SD kart okuyucu bilindik marka olduktan sonra sorun çıkartmaz.
Video piksel piksel olduğundan çok belli olmuyor kusura bakmayın
Arlecchino
Başarılı
Evet hocam.Anladım hocam teşekkür ederim. Bir de satıcıdan video istedim de, gözüme bir parça çarptı videoda. Bu parasoley mi acaba?
Eki Görüntüle 240358Eki Görüntüle 240359
Video piksel piksel olduğundan çok belli olmuyor kusura bakmayın![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet