Bayağı eski bir Samsung modeline sahibim. 34X optical Zoom diye geçiyor galiba. Bu model koleksiyonluk mu? Günümüzde kullanılabilir mi? Bataryası bitik herhalde, nereden satın alabilirim?

@DarthGorsoy bu tarz konularda sizi sık sık görüyorum, yardım edebilir misiniz?

Ürün görseli var mı? Batarya tarafında etiketi olacaktır onu da paylaşabilirsin. Daha iyi yardımcı olabiliriz.

Ürün görseli var mı? Batarya tarafında etiketi olacaktır onu da paylaşabilirsin. Daha iyi yardımcı olabiliriz.

Ürün eklediğim videodaki kameranın görünümüyle birebir aynı. Sabah elime aldığım gibi geri koydum bir şey gelmesin başına diye. Akşama doğru fotoğraflarını çekip ekleyebilirim. Tam olarak hangi kısımları çekmem lazım? Genel olarak çekmem yeterli ise akşam eklemeye çalışacağım.

Günümüzde değerli olmasa bile kullanım için uygun mudur? Kötü bir kameraysa batarya falan almakla hiç uğraşmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Oldukça eski bir cihaz. Nostaljik şeyler icin değerlendirebilirsin. Modern olarak pek işe yaramaz.

İkinci elde bir değeri var mı? Tek bir ilan gördüm ve bu ilana ₺10000 yazmış satıcı. Görüntü kalitesi vs. çok mu kötüdür? Acayip kötü olmayıp netliği belli olabilecek nostaljik fotoğraflar çekebilmesi yeterli olur benim için.

Süsten ziyade işime yaramayacaksa satmak, kullanılabilecek bir ürünse kullanmak daha iyi olur benim açımdan.

O zaman daha net yorum yaparım. Iyi olur.

SC-D382 modeliymiş. Kutu üzerinden buna ulaşabildim. Ürünün fotoğrafını eklemek isterdim fakat ekleyemeyeceğim. Ürünün kozmetiğinde hiçbir sıkıntı yok, şarj aleti, kutusu, kasetleri tam. Tek sıkıntı şarj aletinin uç kısmı Tip A. Yurt dışından gelmişti diye hatırlıyorum, o yüzden dönüştürücü şart. Şarj edip denemek istedim fakat dönüştürücü bulamadığımdan edemedim. Lensin önünde bulunan koruma kapağına kadar duruyor. Kamera güzel, düzgün bir kameraysa dönüştürücü ve SD kart alıp hatıra olarak fotoğraflar çekmeyi düşünüyorum.

1753712287843.webp

Kamerada SD kart girişi yokmuş. Görselde göründüğü gibi sadece D383 ve D385 modellerinde var mış. Bu durumda ne yapılabilir? Nasıl görüntü kaydedebilir bu kamera?