Instagram giyim sayfalarından alışveriş yapıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 103
  • Etiketler Etiketler
    alışveriş giyim
Makaleler
1
Yaptığınız ve memnun kalıp/kalmadığınız yerler var mı? Yorumlarınız nedir?

Yapmıyorum. Güvenilir gelmiyor. Hepsi zan altında kalmasın ama sanki hepsi iadede sıkıntı çıkartacakmış gibi hissediyorum. O yüzden bilindik platformlar hariç alışveriş yapmıyorum.

Yapmıyorum. Güvenilir gelmiyor. Hepsi zan altında kalmasın ama sanki hepsi iadede sıkıntı çıkartacakmış gibi hissediyorum. O yüzden bilindik platformlar hariç alışveriş yapmıyorum.

Aynı şekilde düşünüyorum ama var ya ürün Vakko gibi görünüyor fakat gelen güven vermiyor gibi.

Alacaksam eğer firma ismini googlelayıp yanına şikayetvar yazıyorum genelde dolandırıcı olanlar hakkında post atılmış oluyor kaldırılan edilen de oluyor tabii ama dediğiniz gibi çoğunda iade problemi var şu ana kadar en memnun kaldığım yer burası kalitesinden falan memnunum iade de problem çıkartmıyorlar fiziksel mağazaları da mevcut.

Gnpistanbul

Instagram'dan hiçbir şey almayın. İşletmeye mesaj atarsanız, ya geç dönerler ya hiç dönmezler.

İade etmek istersiniz, sıkıntı çıkarırlar. (Oysa 14 gün koşulsuz iade hakkınız var.)

Ürün hakkında bilgi almak istersiniz; çirkeflik yapıp sıkıntı yaşayacağınız bir ürünü yollarlar, uğraşır durursunuz.

Birçoğu işletme adresi olarak rastgele bir yeri gösteriyor. Mutlaka bilindik sitelerdeki butiklerden alışveriş yapın.

Aynı şekilde düşünüyorum ama var ya ürün Vakko gibi görünüyor fakat gelen güven vermiyor gibi.
Sizin gördüğünüz ürün orijinal zaten. Size gönderilen genelde A kalite replika ya da daha kalitesiz bir üretimi oluyor.

Sizin gördüğünüz ürün orijinal zaten. Size gönderilen genelde a kalite replika ya da daha kalitesiz bir üretimi oluyor.

Hocam, ben asla replika ürün giymem. Size bahsettiğim ürünler kendi markasını kullanan markalar; fakat yine durum maalesef böyle.

Yapıyorum. Memnunum, fiziksel mağazası ilanları tercih ediniz sorunuz varsa.
Evet genelde fiziksel mağazası olanlar daha güvenilir oluyor. Mağazanıza gelip deneyelim vs. dediğinizde lafı değiştirmeye çalışmıyorlarsa gerçek esnaf oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…