- Makaleler
- 1
Yaptığınız ve memnun kalıp/kalmadığınız yerler var mı? Yorumlarınız nedir?
Neredeyse hepsi dolandırıcı.Yaptığınız ve memnun kalıp/kalmadığınız yerler var mı? Yorumlarınız nedir?
Yapmıyorum. Güvenilir gelmiyor. Hepsi zan altında kalmasın ama sanki hepsi iadede sıkıntı çıkartacakmış gibi hissediyorum. O yüzden bilindik platformlar hariç alışveriş yapmıyorum.
Sizin gördüğünüz ürün orijinal zaten. Size gönderilen genelde A kalite replika ya da daha kalitesiz bir üretimi oluyor.Aynı şekilde düşünüyorum ama var ya ürün Vakko gibi görünüyor fakat gelen güven vermiyor gibi.
Sizin gördüğünüz ürün orijinal zaten. Size gönderilen genelde a kalite replika ya da daha kalitesiz bir üretimi oluyor.
Evet genelde fiziksel mağazası olanlar daha güvenilir oluyor. Mağazanıza gelip deneyelim vs. dediğinizde lafı değiştirmeye çalışmıyorlarsa gerçek esnaf oluyor.Yapıyorum. Memnunum, fiziksel mağazası ilanları tercih ediniz sorunuz varsa.
Ya yapıyorum da maksimum 4-5 ay dayanıyor ama çok giyiyorum; ben her dışarı çıktığımda falanYaptığınız ve memnun kalıp/kalmadığınız yerler var mı? Yorumlarınız nedir?