xapder Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 801 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 804 9 Mart 2024 #1 Benim bildiğim bu durumlarda karşı kullanıcıya bildirim gidiyor; Sürprizbozan: Tek seferlik fotoğraf gönderdiğinizde Gonderdiginiz fotografin üstüne basılı tutup detaylari seçip, aşağıdaki ekran görüntülerindeki menüyü görebilirsiniz. Karsi taraf fotoğrafı açtığında; Karşı taraf aynı fotoğrafı kapatıp tekrar açarsa; Karşı taraf fotoğrafın ekran görüntüsünü alırsa; Ekstra olarak karşı gonderdiginiz fotonun ekran görüntüsü alırsa sohbette boyle bi simge berilir; Sürprizbozan: Kaybolan sohbetler modundayken Herhangi bir şekilde ss alırsanız karşı tarafa bildirim gider. Sürprizbozan: Engellediniz kişi sizin sohbetinizdeyken Size soyle bir bildirim geliyor. Karşı tarafa birsey gidiyor mu emin değilim. Hikayelerde / Yakın arkadaş hikayelerinden yan hesaptan bayağı bir denememe rağmen sonuç alamadım. Eksiğim veya hatam varsa yazın lütfen. Son düzenleme: 9 Mart 2024
Benim bildiğim bu durumlarda karşı kullanıcıya bildirim gidiyor; Sürprizbozan: Tek seferlik fotoğraf gönderdiğinizde Gonderdiginiz fotografin üstüne basılı tutup detaylari seçip, aşağıdaki ekran görüntülerindeki menüyü görebilirsiniz. Karsi taraf fotoğrafı açtığında; Karşı taraf aynı fotoğrafı kapatıp tekrar açarsa; Karşı taraf fotoğrafın ekran görüntüsünü alırsa; Ekstra olarak karşı gonderdiginiz fotonun ekran görüntüsü alırsa sohbette boyle bi simge berilir; Sürprizbozan: Kaybolan sohbetler modundayken Herhangi bir şekilde ss alırsanız karşı tarafa bildirim gider. Sürprizbozan: Engellediniz kişi sizin sohbetinizdeyken Size soyle bir bildirim geliyor. Karşı tarafa birsey gidiyor mu emin değilim. Hikayelerde / Yakın arkadaş hikayelerinden yan hesaptan bayağı bir denememe rağmen sonuç alamadım. Eksiğim veya hatam varsa yazın lütfen.
1 1538 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2.060 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 5.835 9 Mart 2024 #2 xapder dedi: Kaybolan sohbetler modunda iken: Herhangi bir şekilde SS alırsanız karşı tarafa bildirim gider. Hikayelerde/yakın arkadaş hikayelerinden yan hesaptan bayağı bir denememe rağmen sonuç alamadım. Eksiğim veya hatam varsa yazın lütfen. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kaybolan mesajlarda ekran görüntüsü alınmıyor.
xapder dedi: Kaybolan sohbetler modunda iken: Herhangi bir şekilde SS alırsanız karşı tarafa bildirim gider. Hikayelerde/yakın arkadaş hikayelerinden yan hesaptan bayağı bir denememe rağmen sonuç alamadım. Eksiğim veya hatam varsa yazın lütfen. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kaybolan mesajlarda ekran görüntüsü alınmıyor.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.668 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 9 Mart 2024 #3 Hayat bitti.
KS KS xapder Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 801 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 804 24 Mayıs 2024 #4 1538 dedi: Benim bildiğim kaybolan mesajlarda ekran görüntüsü alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşıniz / yan hesabiniz ile dener misiniz?
1538 dedi: Benim bildiğim kaybolan mesajlarda ekran görüntüsü alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşıniz / yan hesabiniz ile dener misiniz?
G gorkemt Uzman Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 48 Beğeniler 34 Yer İstanbul 24 Mayıs 2024 #5 Görüntülediğim, SS'ini aldığım fotoğraf-sohbetin logları neden tutuluyor?
DarkMen Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 277 Çözümler 2 Beğeniler 168 24 Mayıs 2024 #6 Aero Instagram.