Çözüldü Instagram hesabı açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Learnof
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 358
  • Etiketler Etiketler
    instagram
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Learnof

Üstün
Makaleler
2
Instagram hesabı açamıyorum sürekli hata alıyorum. Telefondan açınca hesap banlanıyor. Nasıl açacağım ben bu hesapları?

Çözüm
Muhtemelen cihaz algılıyorlar. Bluestacks ile 32 bit bir emülatör oluşturdum. VPN365 programını kullandım. Çok eski bir mail ile kaydoldum ki tahminimce yeni açılmış mail hesaplarını da tehdit olarak algılıyorlar. Ayrıca SMS sitelerinden legal olmayan bir biçimde yurt dışı numarası ile onayladım (Tavsiye değildir). Yeni bir hesap oluşturdum.
Harika bir sistem olduğu için yeni hesap açmak imkansız gibi bir şey oldu artık, ya kapatılıyor ya da hiç açılmıyor hesap. Meta'yı canıgönülden kutluyoruz.

Harika bir sistem olduğu için yeni hesap açmak imkansız gibi bir şey oldu artık, ya kapatılıyor ya da hiç açılmıyor hesap. Meta'yı canıgönülden kutluyoruz.
Yıllar sonra hesap açayım dedim izin vermedi gerçekten harika.

Muhtemelen cihaz algılıyorlar. Bluestacks ile 32 bit bir emülatör oluşturdum. VPN365 programını kullandım. Çok eski bir mail ile kaydoldum ki tahminimce yeni açılmış mail hesaplarını da tehdit olarak algılıyorlar. Ayrıca SMS sitelerinden legal olmayan bir biçimde yurt dışı numarası ile onayladım (Tavsiye değildir). Yeni bir hesap oluşturdum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…