Instagram hesabım çalınmış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dazti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 457
  • Etiketler Etiketler
    instagram

Dazti

Becerikli
Merhabalar, saat biraz geç ama aktif insanların olacağını düşünüyorum.
Bugün "bir hesap bulayım da kullanmadığım, ismini değiştireyim" diye hesap bakmıştım ve varlığını unuttuğum bir hesabımı gördüm, tıkladım.

Profil fotoğrafı değişmişti ve şifreyi girdiğimde yanlış diyordu ve şu ekrana atıyordu:

Numara nerenin diye baktım, Japonya'ya aitmiş. Şifremi unuttum'a bastığımda mailime mail gönderebiliyorum ama gelen mailde sadece "Log in instantly" seçeneği var, tıkladığımda ise hesabıma giriş yapamıyorum.

Mailime gelen Instagram maillerine baktım ve o hesap hakkında tek bir mail gelmemiş.

Yüksek ihtimalle VPN yüzünden oldu çünkü her gördüğümü yükleyen birisi değilim, sadece bir sürü VPN yüklemiştim ve bir arkadaşımın da böyle Instagram hesabı çalınmıştı.

Önerileriniz varsa bekliyorum. Çıkartacağınız ders ise: Her VPN'i yüklemeyin ve mutlaka kapattıktan sonra şifrenizi değiştirin.

Söylemeyi unuttum, mail adresi de değişmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Girdiğin bir site tarayıcı çerezlerini kopyalayıp girmiş olabilir benim hesap öyle çalınmıştı.

Eski mail'e gelen bir mail var mı?

Arkadaşlardan yardım iste özelliği çıktı mı?

Yetersiz bilgi: VPN ağ yöneticisi, ağı gözlemleyebilir, DNS yanıltmaları yapabilir ve sahte dosya indirtebilir.
Önerileriniz varsa bekliyorum. Çıkartacağınız ders ise: Her VPN'i yüklemeyin ve mutlaka kapattıktan sonra şifrenizi değiştirin.
VPN içinde cihaza etki eden bir virüs yoksa, VPN ile hesabınız çalınamaz.

Girdiğin bir site tarayıcı çerezlerini kopyalayıp girmiş olabilir benim hesap öyle çalınmıştı.
Bu dediğiniz pek mümkün değil. Muhtemelen yüklediğiniz extensiondan vb gitmiştirsiniz.

Bu dediğiniz pek mümkün değil. Muhtemelen yüklediğiniz extensiondan vb gitmiştirsiniz.
Cookie denilen hesap çalma yöntemi var APK capcut pro indirmeye çalışırken pop up siteye yönlendirdi.

Hazır denk gelmişten VPN önerisi de vereyim Proton VPN telefon için PC için bence direk goodbyedpi/byedpi/1.1.1.1 DPI kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…