5 5989 Çalışkan Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 63 Beğeniler 38 11 Nisan 2024 #1 İyi akşamlar, Instagram'da birden fazla hesaptan bir başkasına geçiş yaparken o hesaba şifre isteme yapılabiliyor mu?
İyi akşamlar, Instagram'da birden fazla hesaptan bir başkasına geçiş yaparken o hesaba şifre isteme yapılabiliyor mu?
Çözüm Ü ÜçyüzGoneBeş 11 Nisan 2024 İki hesaba da ayni cihaza onceden giris yapilmissa istemiyor, ancak cikis yaptiysaniz yine de istiyor.
İki hesaba da ayni cihaza onceden giris yapilmissa istemiyor, ancak cikis yaptiysaniz yine de istiyor.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 11 Nisan 2024 #2 İki hesaba da ayni cihaza onceden giris yapilmissa istemiyor, ancak cikis yaptiysaniz yine de istiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
İki hesaba da ayni cihaza onceden giris yapilmissa istemiyor, ancak cikis yaptiysaniz yine de istiyor.
KS KS 5 5989 Çalışkan Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 63 Beğeniler 38 11 Nisan 2024 #3 Silinen üye dedi: İki hesaba da ayni cihaza onceden giris yapilmissa istemiyor, ancak cikis yaptiysaniz yine de istiyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız galiba benim 2 tane hesabım var birine geçerken şifre istemesin ama ötekinden istesin. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İki hesaba da ayni cihaza onceden giris yapilmissa istemiyor, ancak cikis yaptiysaniz yine de istiyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız galiba benim 2 tane hesabım var birine geçerken şifre istemesin ama ötekinden istesin.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 11 Nisan 2024 #4 Cihazda giris yapiliysa istemez sifre. 2AD deneyebilirsin ama ise yarayacagini sanmiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS 5 5989 Çalışkan Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 63 Beğeniler 38 11 Nisan 2024 #5 Silinen üye dedi: Cihazda giris yapiliysa istemez sifre. 2AD deneyebilirsin ama ise yarayacagini sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hmm peki teşekkürler Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Cihazda giris yapiliysa istemez sifre. 2AD deneyebilirsin ama ise yarayacagini sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hmm peki teşekkürler