Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.815 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 12 Mayıs 2024 #1 Instagram'da reklam gibi hikaye kısmında kişiler çıkıyor 3'lü şekilde. Yanlışlıkla tıklıyorum. Bunu nasıl kapatabiliriz?
Instagram'da reklam gibi hikaye kısmında kişiler çıkıyor 3'lü şekilde. Yanlışlıkla tıklıyorum. Bunu nasıl kapatabiliriz?
Çözüm senuzulme 12 Mayıs 2024 Utku92 dedi: Şimdilik çıkmıyor gibi teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam Facebook veya rehberinizi bağladınız mı? Bağladıysanız onları kaldırın.
Utku92 dedi: Şimdilik çıkmıyor gibi teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam Facebook veya rehberinizi bağladınız mı? Bağladıysanız onları kaldırın.
D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 12 Mayıs 2024 #2 Utku92 dedi: Instagram'da reklam gibi hikaye kısmında kişiler çıkıyor 3'lü şekilde. Yanlışlıkla tıklıyorum. Bunu nasıl kapatabiliriz? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısın? Anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Utku92 dedi: Instagram'da reklam gibi hikaye kısmında kişiler çıkıyor 3'lü şekilde. Yanlışlıkla tıklıyorum. Bunu nasıl kapatabiliriz? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısın? Anlamadım.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 12 Mayıs 2024 #3 Utku92 dedi: Instagram'da reklam gibi hikaye kısmında kişiler çıkıyor 3'lü şekilde. Yanlışlıkla tıklıyorum. Bunu nasıl kapatabiliriz? Genişletmek için tıkla... "Tanıyabileceğiniz kişiler" bunu diyorsan kapatamazsın. Entegre özellik. Artı 0 Eksi
Utku92 dedi: Instagram'da reklam gibi hikaye kısmında kişiler çıkıyor 3'lü şekilde. Yanlışlıkla tıklıyorum. Bunu nasıl kapatabiliriz? Genişletmek için tıkla... "Tanıyabileceğiniz kişiler" bunu diyorsan kapatamazsın. Entegre özellik.
KS KS Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.815 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 12 Mayıs 2024 #4 Dracula dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Şimdilik denedim çıkmadı ama hikayeler gezerken arada reklam çıkıyor. Onun gibi kişi önerileri geliyordu. Silinen üye dedi: "Tanıyabileceğiniz kişiler" bunu diyorsan kapatamazsın. Entegre özellik. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla o çıkan kişileri takip et diyorum. Çok saçma bir şey. Artı 0 Eksi
Dracula dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Şimdilik denedim çıkmadı ama hikayeler gezerken arada reklam çıkıyor. Onun gibi kişi önerileri geliyordu. Silinen üye dedi: "Tanıyabileceğiniz kişiler" bunu diyorsan kapatamazsın. Entegre özellik. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla o çıkan kişileri takip et diyorum. Çok saçma bir şey.
D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 12 Mayıs 2024 #5 Utku92 dedi: Şimdilik denedim çıkmadı ama hikayeler gezerken arada reklam çıkıyor. Onun gibi kişi önerileri geliyordu. Genişletmek için tıkla... Bunu kapatamazsınız, Instagram'ın genel özelliği bu. Artı 0 Eksi
Utku92 dedi: Şimdilik denedim çıkmadı ama hikayeler gezerken arada reklam çıkıyor. Onun gibi kişi önerileri geliyordu. Genişletmek için tıkla... Bunu kapatamazsınız, Instagram'ın genel özelliği bu.
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.115 Çözümler 31 Beğeniler 2.857 Yer İstanbul 12 Mayıs 2024 #6 Utku92 dedi: Şimdilik denedim çıkmadı ama hikayeler gezerken arada reklam çıkıyor. Onun gibi kişi önerileri geliyordu. Yanlışlıkla o çıkan kişileri takip et diyorum. Çok saçma bir şey. Genişletmek için tıkla... Çözümü şu: "Tanıyabileceğiniz kişiler" diye bir özellik var. Onu kapatırsanız size insanları önermez. Artı 0 Eksi
Utku92 dedi: Şimdilik denedim çıkmadı ama hikayeler gezerken arada reklam çıkıyor. Onun gibi kişi önerileri geliyordu. Yanlışlıkla o çıkan kişileri takip et diyorum. Çok saçma bir şey. Genişletmek için tıkla... Çözümü şu: "Tanıyabileceğiniz kişiler" diye bir özellik var. Onu kapatırsanız size insanları önermez.
KS KS Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.815 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 12 Mayıs 2024 #7 senuzulme dedi: Çözümü şu: "tanıyabileceğiniz kişiler" diye bir özellik var. Onu kapatırsanız size insanları önermez. Genişletmek için tıkla... Bunu bir deneyim. Şimdilik çıkmıyor gibi teşekkürler. Son düzenleme: 12 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
senuzulme dedi: Çözümü şu: "tanıyabileceğiniz kişiler" diye bir özellik var. Onu kapatırsanız size insanları önermez. Genişletmek için tıkla... Bunu bir deneyim. Şimdilik çıkmıyor gibi teşekkürler.
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.115 Çözümler 31 Beğeniler 2.857 Yer İstanbul 12 Mayıs 2024 #8 Utku92 dedi: Şimdilik çıkmıyor gibi teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam Facebook veya rehberinizi bağladınız mı? Bağladıysanız onları kaldırın. Artı 0 Eksi Çözüm
Utku92 dedi: Şimdilik çıkmıyor gibi teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam Facebook veya rehberinizi bağladınız mı? Bağladıysanız onları kaldırın.
KS KS Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.815 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 12 Mayıs 2024 #9 senuzulme dedi: Hocam Facebook veya rehberinizi bağladınız mı? Bağladıysanız onları kaldırın. Genişletmek için tıkla... Bağlamış olabilirim. Artı 0 Eksi
senuzulme dedi: Hocam Facebook veya rehberinizi bağladınız mı? Bağladıysanız onları kaldırın. Genişletmek için tıkla... Bağlamış olabilirim.