Youtube hariç tüm sosyal medya platformlarından nefret ediyorum. Her ne kadar algoritmayı eğitirsen eğit malum ülkede yaşadığımızdan dolayı her halükarda önüne kutuplaştırıcı ve nefret dolu gönderiler çıkıyor.

Üniversitede kızların numarasını değil Instagram'ını istersin.
Aklıma direkt şuna benzer senaryolar canlandı. İstesem de muhtemelen cesaret edemem hocam ya hiç tanımadığım biri için.

Şöyle ki günümüzde Instagram'ı olmayan biri (örneğin ben) toplumun parçası değil, buna göre seçimini yap.
Dediğinizde kesinlikle doğru hocam. Çoğu insan Instagram kullanmadığınızı görünce sizleri garip buluyor. Sanki böyle bir şeyin olması imkansızmış gibi.

Youtube hariç tüm sosyal medya platformlarından nefret ediyorum. Her ne kadar algoritmayı eğitirsen eğit malum ülkede yaşadığımızdan dolayı her halükarda önüne kutuplaştırıcı ve nefret dolu gönderiler çıkıyor.
Hesapları engellesek, ilgimi çekmiyor diye işaretlesek de değişmiyormuş gibi geliyor. Instagram'ın akışını kullanmamak için başlı başına bir sebep bu bana kalırsa normal şartlarda.

Dediğinizde kesinlikle doğru hocam. Çoğu insan Instagram kullanmadığınızı görünce sizleri garip buluyor. Sanki böyle bir şeyin olması imkansızmış gibi.
Şöyle ki toplumla bir bağlantın da kalmıyor, okulun yarısı ölse haberim olmaz mesela. Var olan biri de değilim aynı mantıkla, hayalet (memnunum) oluyorsun.