Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SwanN

Uzman
Instagram'da reelsa tıklayınca 2 video açılıyor sonra çöküyor. RAM kullanımı artıyor, 4 GB civarına çıkıyor. Opera GX kullanıyorum. Microsoft Edge'de de denedim ama aynı sorunla karşılaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gelişmiş sistem ayarlarından aşağıdaki ayarı yapıp dener misiniz?

1735663731633.webp
Gecen de bunu belirtmistim, galiba genel bir Instagram Web sorunu bu. Ayni davranisi tekrarlatabiliyorum sizde olan ve hic sekmiyor neredeyse. Biraz bekleyince geri dusuyor arada.

Reels butonuna tiklayip biraz bekleyin. Kullanim azalabiliyor bazen. Cok yapilabilecek seyler aklima gelmiyor. Firefox'da durumu denemek belki yardimci olabilir, sadece Chromium tarayicilarda olup olmadigini test etmek amaciyla.

Gecen de bunu belirtmistim, galiba genel bir Instagram Web sorunu bu. Ayni davranisi tekrarlatabiliyorum sizde olan ve hic sekmiyor neredeyse. Biraz bekleyince geri dusuyor arada.

Reels butonuna tiklayip biraz bekleyin. Kullanim azalabiliyor bazen. Cok yapilabilecek seyler aklima gelmiyor. Firefox'da durumu denemek belki yardimci olabilir, sadece Chromium tarayicilarda olup olmadigini test etmek amaciyla.
Başka yaşayanlar da mı var mış?

Gelişmiş sistem ayarlarından aşağıdaki ayarı yapıp dener misiniz?

Eki Görüntüle 111520
Bunu yapınca düzeldi. Hangisi bu soruna neden oluyor?

Animasyonları kapatmak. Pencere animasyonları aktif edin.
Denetim ve öğe animasyonlarını açmanız yeterli oluyor. Tekrar teşekkürler.

Ayni dediginiz bende oluyor. Muhtemelen birkac sekme daha acsam sizdeki gibi tarayici direkt cokecek. Biraz (10-15 dakika) bekleyince nasil oluyorsa, nispeten kendine geliyor.
Sizin dediğinize de cevap vereyim. Dediğiniz gibi belli bir zaman sonra düzeliyor. Sanırım media playerının çok ağır olmasıyla alakalı.

Son düzenleme: