EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Normalde teknoloji, mizah, oyun ve kedi videoları dışında Reels videosu karşıma çıkmazdı ancak şu an Instagram sanki bilerek önüme aşırı alakasız videolar çıkarıyor, örneğin Reels'e girdiğim zaman 2-3 beğeni almış ve hiçbir amacı olmayan videolar karşıma çıkıyor veya hiç alakamın olmadığı ilgi alanıma dahi girmeyen saçma videolar ile doldu. Çıkan videoların hepsine ilgilenmiyorum diye bildiriyorum ancak 1 haftadır değişen bir şey olmadı.

Normalde teknoloji, mizah, oyun ve kedi videoları dışında Reels videosu karşıma çıkmazdı ancak şu an Instagram sanki bilerek önüme aşırı alakasız videolar çıkarıyor, örneğin Reels'e girdiğim zaman 2-3 beğeni almış ve hiçbir amacı olmayan videolar karşıma çıkıyor veya hiç alakamın olmadığı ilgi alanıma dahi girmeyen saçma videolar ile doldu. Çıkan videoların hepsine ilgilenmiyorum diye bildiriyorum ancak 1 haftadır değişen bir şey olmadı.
Videolarda uzun süre kalmamalısınız. İlginizi çeken teknoloji, mizah, oyun gibi reelsleri bir yakınınıza veya yan hesabınıza atarsanız instagram bunu farkeder ve önünüze daha çok o içeriği çıkarır. İlginizi çekmeyen videolarda fazla kalmamaya çalışın. Zamanla keşfetinizden bu "saçma" dediğiniz videolar kalkacak ilgi alanınızdaki videolar gözükmeye başlayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var. Atatürk, felsefe, askeriye ve siyaset ile ilgileniyorum. Sadece hanımefendiler çıkıyor. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorsan yapay zeka dünyayı ele geçirecek ama adamlar düzgün bir algoritma bile yapamıyor, instagram hesabımda kadın olan hiçbir varlığın içeriğini beğenmediğim halde keşfetime ısrarla cinsel obje hanımefendileri çıkarıyor.

Ayni sorundan ben de müzdaribim, son günlerde 0 begeni almis sacma sapan seyler cikiyor karsima. Neyin nesi bu anlamadim.