Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
Ürünlerin tipi çok komik duruyor ya. Sayfa yeni. Güvenilir olabilir de olmayabilir de. Vergi levhası iste, fatura kesecekler mi falan sor. Kaçamak cevaplar mı veriyorlar mahcup cevaplar mı veriyorlar bir bak. Çünkü şirketleri muhtemelen yok, ama dolandıracaklarsa tutumları farklı olur. Bir de yorumlarda insanlar varsa mesaj atıp memnun kalıp kalmadıklarını sorabilirsin. Bir de ödemenin nasıl olduğu önemli tabii.
Bir de şu önemli, bu ürün sana düzgünce ulaşırsa muhtemelen seni eğer sipariş gelmezse üzeceğinden ve uğraştırdığından daha fazla mutlu etmeyecek. Almayıver.
Atamızın İzinden
Deneyimli
Bir günde gelir bence hocam. İzmir'deymiş kendileri ben Aydın'dayım. Cidden çok beğendim. Dm'den sordum bakalım cevap bekliyorum.Ürünlerin tipi çok komik duruyor ya. Sayfa yeni. Güvenilir olabilir de olmayabilir de. Vergi levhası iste, fatura kesecekler mi falan sor. Kaçamak cevaplar mı veriyorlar mahcup cevaplar mı veriyorlar bir bak. Çünkü şirketleri muhtemelen yok, ama dolandıracaklarsa tutumları farklı olur. Bir de yorumlarda insanlar varsa mesaj atıp memnun kalıp kalmadıklarını sorabilirsin. Bir de ödemenin nasıl olduğu önemli tabii.Bir de şu önemli, bu ürün sana düzgünce ulaşırsa muhtemelen seni eğer sipariş gelmezse üzeceğinden ve uğraştırdığından daha fazla mutlu etmeyecek. Almayıver.
Kapıda ödeme var mış hocam. Kargo ücreti de yok.
@Yonga
Son düzenleme:
- Makaleler
- 7
Güzel o zaman.
Ben Instagram'dan L beden Galatasaray forması almıştım kapıda ödeme ile formayı giydim baktım ki adamlar XXL olan formayı bedenin üstüne L yazısı basıp göndermiş yazdığımda ise engellediler annemin telefonundan arayıp iyi sövmüştüm kısacası kapıda ödeme olması demek güvenilir anlamına gelmiyor kargoyu kapıda açamıyorsunuz.
Atamızın İzinden
Deneyimli
Bir zeki sensin zaten. 1 haftadır buna bakıyorum hiçbir yerde yok. Pazar da yok çarşıda yok internette yok. Sendeki akıldan herkese lazım.İnstagram'dan alışveriş yapan kafayı seveyim. Başka yer mi yok? Pazara git, aynısını bulabileceğinden adım gibi eminim.