Instagram şüpheli giriş denemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vakak225536
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 416
  • Etiketler Etiketler
    giriş
Instagram'da giriş yapınca şüpheli giriş denemesi diyor benim ulasamadigim Gmail hesabima doğrulama kodu gönderiyor ne yapmam lazım?

Gmail hesabımın şifresini sifirlamayi denedim kurtarma e postası ile telefon numarası yok.

Yeni bir Gmail hesabi açtım bu yeni açtığım Gmail hesabimi ulasamadigim Gmail hesabimla değiştirebilir miyim?

Yeni bir Gmail hesabi açtım bu yeni açtığım Gmail hesabimi ulasamadigim Gmail hesabimla değiştirebilir miyim?
Hesabına giriş yapamadığına göre, hayır. Erişebildiğin bir şey var mı? Eski giriş yaptığın bir telefondan girmeyi dene.

Hocam bunu herkes yapabilir.
Şifremi unuttum kısmına kullanıcı adınızı giriliyor ve size doğal olarak kod / SMS gönderiliyor.

Şimdi denedim SMS değil ulasamadigim Gmail hesabıma kod gönderiyor. Instagram'a sorunu bildirsem olmaz mı? Eğer olursa bunu nereden yapacagim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi denedim SMS değil ulasamadigim Gmail hesabıma kod gönderiyor. Instagram'a sorunu bildirsem olmaz mı? Eğer olursa bunu nereden yapacagim.
İnstagram ayarlarından değiştirebilirsiniz. Yardımcı olayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…