Instagram yorumlarda diğer yanıtları gör kısmında çıkan bilgi nedir?

mehmoort

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Ben Instagram'da dolaşırken yorumlarda bir bakayım dedim. Sonra yorumlarda su muhtemel yeşil yuvarlak olan yerlere çıktım ve tam o yeşil kutucugun içinde bir yazı çıktı, fakat okuyamadan hızla kapattım. Ne olduğuna dair bir fikri olan var mı acaba?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240629-184213~2.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 113
Tam olarak ne gördün? Müneccim değiliz, nasıl bir şey gördüğünü söylemeden tahminde bulunamayız.

Son düzenleme:
Hocam ben tam olarak işaretlenen yerde herhangi bir şey göremedim daha önce?

Diger yorumlari görmek için tıkla gibi bir aciklama vardir muhtemelen.

Tam olarak ne gördün? Müneccim değiliz, nasıl bir şey gördüğünü söylemeden tahminde bulunamayız.
Ya hocam bende anlamadım acaba yanlışlıkla yorumumu şikayet ettim, virüs taraması yaptım bulmadı virüs.

Instagram'i ne suredir kullaniyorsunuz? Eger yeni kullaniyorsaniz bazi rehber niteliginde aciklamalar koyuyorlar.

Instagram'i ne suredir kullaniyorsunuz? Eger yeni kullaniyorsaniz bazi rehber niteliginde aciklamalar koyuyorlar.
1 yıldan fazla hocam bende virüsten şüpheleniyordum ama hicbirsey indirmedim virüs taramasi yaptım bulmadı bişey ama az önce mesela bir metin silerken silme tuşu bir azını sildi sonra takıldı sonra tekrar sildi falan yani virüs bulaşmış ise nasıl anlayabilirimki?

Tam olarak ne oldu da virüsten şüphe ediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…