Çözüldü Instagram'a atılan story filtreli gibi görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Bass tonu arıyor
Gerçekten sinir bozucu bir durum, bir videoyu atıyorum ten rengi kırmızıya, kırmızı hafif sarıya falan dönmüş. Filtre var mış gibi sanki. Çözümünü bilen var mı?

Çözüm

Bir değişim yok. İOS ve Android diğer cihazlarla da denedim. Hâlâ sıkıntılı. Sanırsam videoda problem var.

Sorunun çözümü HEVC arkadaşlar. H.264'e alınca sorun çözüldü. Samsung veya Android ile değil direkt olarak Instagram kaynaklı problem.
Yüklenen fotoğraf veya videolar sunucularda yer kaplamaması adına bir sıkıştırılma işlemine tâbi tutuluyor. Bu sebepten dolayı yüklediğiniz görüntü ham haline kıyasla daha düşük kalitedeymiş gibi gelebilir. Bunu bir nebze de olsa önlemek için şu ayarı aktif hale getirebilirsiniz:

Ayarlar > Hesap > Veri Kullanımı > En yüksek kalitede yükle

Bir değişim yok. İOS ve Android diğer cihazlarla da denedim. Hâlâ sıkıntılı. Sanırsam videoda problem var.

Sorunun çözümü HEVC arkadaşlar. H.264'e alınca sorun çözüldü. Samsung veya Android ile değil direkt olarak Instagram kaynaklı problem.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…