Vodafone Net öyle bir altyapı kullanıyor ki vaktinde turuncu siyah siteye bile VPN'siz girilebiliyordu (tabii biz 3 sene önce Vodafone Net kullanıyorduk sonradan değişti mi bilmiyorum).
İletişim Başkanı Fahrettin Altun: "İsrail ne kadar Filistinli öldürürse öldürsün, Filistin'in haklı davası tarihten silinmeyecektir. İsrail devleti de yargısız infazların, suikastların, işgalin ve soykırımın faili olarak tarihe geçecektir. Ayrıca, Heniye'nin şehadeti dolayısıyla insanların taziye mesajı yayınlamasını herhangi bir gerekçe göstermeden engelleyen sosyal medya platformu Instagram'ı da şiddetle kınıyorum."
Ben simdi arkadasimla nasil konusacagim? Cumartesi gunu bulusmamiz vardi. Telefon numarasi falan hicbir seyi yok bende. Ortak arkadas da yok. Kaldi oylece. Ne zaman biter bu engel tahmini?
Ben simdi arkadasimla nasil konusacagim? Cumartesi gunu bulusmamiz vardi. Telefon numarasi falan hicbir seyi yok bende. Ortak arkadas da yok. Kaldi oylece. Ne zaman biter bu engel tahmini?
Karsi tarafin aklina gelecegini pek sanmam. Muhtemelen ne oldugunu bile bilmiyordur. Bizim icin cok basit ve temel olan seylerden bile habersiz insanlar var.
Karsi tarafin aklina gelecegini pek sanmam. Muhtemelen ne oldugunu bile bilmiyordur. Bizim icin cok basit ve temel olan seylerden bile habersiz insanlar var.