Detaylar
Kim cevapladı?Negative Sir
Uzman
Nasıl etkilemiyor? Beyefendi ben de Vodafone kullanıyorum örneğin Rutube'ye giremiyorum.
Vodafone Net öyle bir altyapı kullanıyor ki vaktinde turuncu siyah siteye bile VPN'siz girilebiliyordu (tabii biz 3 sene önce Vodafone Net kullanıyorduk sonradan değişti mi bilmiyorum).
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Sebep? Yok. Olsa aciklarlardi zaten.
- Makaleler
- 21
Şeklinde bir açıklama yapmıştı, bu iğrenç yaratıklar muhtemelen arapları savundukları için engellemiş olabilirler.İletişim Başkanı Fahrettin Altun: "İsrail ne kadar Filistinli öldürürse öldürsün, Filistin'in haklı davası tarihten silinmeyecektir. İsrail devleti de yargısız infazların, suikastların, işgalin ve soykırımın faili olarak tarihe geçecektir. Ayrıca, Heniye'nin şehadeti dolayısıyla insanların taziye mesajı yayınlamasını herhangi bir gerekçe göstermeden engelleyen sosyal medya platformu Instagram'ı da şiddetle kınıyorum."
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Şeklinde bir açıklama yapmıştı, bu iğrenç yaratıklar muhtemelen arapları savundukları için engellemiş olabilirler.
Sacmalik.
- Makaleler
- 21
Türkiye burası, diğer adlarıyla saçmalıklar ülkesi ve muz cumhuriyeti
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Ben simdi arkadasimla nasil konusacagim? Cumartesi gunu bulusmamiz vardi. Telefon numarasi falan hicbir seyi yok bende. Ortak arkadas da yok. Kaldi oylece. Ne zaman biter bu engel tahmini?
- Makaleler
- 21
VPN kullanın, muhtemelen o da kullanır.Ben simdi arkadasimla nasil konusacagim? Cumartesi gunu bulusmamiz vardi. Telefon numarasi falan hicbir seyi yok bende. Ortak arkadas da yok. Kaldi oylece. Ne zaman biter bu engel tahmini?
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Karsi tarafin aklina gelecegini pek sanmam. Muhtemelen ne oldugunu bile bilmiyordur. Bizim icin cok basit ve temel olan seylerden bile habersiz insanlar var.
- Makaleler
- 21
Doğru, o açıdan bakmamıştım umarım bugün kalkar erişim engeli.Karsi tarafin aklina gelecegini pek sanmam. Muhtemelen ne oldugunu bile bilmiyordur. Bizim icin cok basit ve temel olan seylerden bile habersiz insanlar var.