Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Yalova/Merkez
Hocalarım merhaba.

Bugün yeni bir cihaz aldım ve Instagram hesabıma giriş yaptım. Giriş yaptığım zaman mailime böyle bir şey geldi, bu nedir? Bir sorun çıkar mı?

1729518742705.webp

Çözüm
Hocalarım merhaba.

Bugün yeni bir cihaz aldım ve Instagram hesabıma giriş yaptım. Giriş yaptığım zaman mailime böyle bir şey geldi, bu nedir? Bir sorun çıkar mı?

Eki Görüntüle 92552

Meta: Facebookbot, konuşma tanıma teknolojimiz için dil modellerini geliştirmek için halka halka web sayfalarını tararken. Standart robotlar.txt kurallarına saygısı olan kibar web tarama protokolleri kullanıyoruz.
Büyük ihtimalle bir türevi. Bir sıkıntı yok.
Hocalarım merhaba.

Eki Görüntüle 92552

Meta: Facebookbot, konuşma tanıma teknolojimiz için dil modellerini geliştirmek için halka halka web sayfalarını tararken. Standart robotlar.txt kurallarına saygısı olan kibar web tarama protokolleri kullanıyoruz.

Çözüm

Sağ olun hocam teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör: