Geçen gün bariz bir şekilde genital bölgesini gösteren ve muhtemelen 18 yaşından küçük bir kıza denk geldim, raporladım ve rapor merkezinden gördüğüm kadarıyla raporum olumsuz olarak değerlendirilmiş. Takmıyorlar sanırım bu durumu pek.
Aklınıza ne geliyorsa her şey açık, meydanda olan videoyu raporladım. Sanmıyorum ama kapanır hesap. Raporladıktan sonra daha da çok önüme çıkıyor bir de.

Geçen gün bariz bir şekilde genital bölgesini gösteren ve muhtemelen 18 yaşından küçük bir kıza denk geldim, raporladım ve rapor merkezinden gördüğüm kadarıyla raporum olumsuz olarak değerlendirilmiş. Takmıyorlar sanırım bu durumu pek.

Çok üzücü bir durum, hocam, gerçekten. Link var mı?

Instagram eğitimsel bir video sanıyor. Ondan, raporlayın.

Sebebi bu.

Son düzenleme:
Eğitimsel video olarak geçiyor raporlamanın bir anlamı yok. Youtube'da çok var özellikle.
YouTube’de olanları hiç görmedim ama amaç eğitim değil diye düşünüyorum. Kanal sahipleri çakallığa kaçıp “eğitim” adı altında açık açık cinsel organ gösteriyor ve etkileşim bekliyor.

Şu an için Instagram'a kıyasla gayet iyi, yine de nadiren alakasız videolar çıkartıyor.

En son aktif şekilde izlediğim zaman tek amaç kadınların bir taraflarını gösterip etkileşim sağlamayı amaçlamasıydı. Erkekler de aynı şekildeydi adam sadece 3-5 etkileşim için kafasında yunurta kırıyor soğuk duş alıyordu. Babasının, anasının saçını başını kesen kız arkadaşımı göstericem diyip etkileşim toplayanları gördüm.