Learnof

Üstün
Makaleler
2
Instagram'da bir sayfa var ve bir bir videosuna baktıkça diğer videoları da önüme düşüyor ama sürekli şaşırıyorum. Asla prim değildir ve satmış olduğu ürünlerin sıfır olduğuna inanmıyorum. Eğer sistem toplama düşünceniz var ise bileşenlerinin ne olduğunu bildiğiniz bir sistem olsun ki sonrasında forumlarda "neden FPS düşük?" diye konu açmayın.
Sayfa ile ilgili olarak merak ettiğim ilk şey R7 7800X3D işlemci, RTX 5070 ekran kartı ve 32 GB DDR5 RAM koyup üstüne bir de 500Hz 0.2 ms monitör verip Logitech set ile nasıl kar edebiliyor? Sistemin fiyatı ise 74K. Sadece bu değil diğer videolarında topladığı ürünleri ayrı ayrı toplamaya kalksam fiyat hep 10 15 bin üstünde oluyor. Bunu bir de kalitesiz RAM, anakart ve SSD ile yakalayabiliyorum. Bu durumda bir fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 7800X3D işlemci, RTX 5070 ekran kartı ve 32 GB DDR5 RAM koyup üstüne bir de 500Hz 0.2 ms monitör verip Logitech set ile nasıl kar edebiliyor?
Dandik soğutucu, PSU, ucuz anakart, SSD ve RAM koyunca doğal olarak verebiliyor. Verdiği monitör muhtemelen Dragos'tur.