Instagram'da gönderi paylaşırken gönderiyi zamanlama özelliği gözükmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Barış
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 969
  • Etiketler Etiketler
    instagram
Evet güncelledim hatta Beta sürümüne de geçip denedim yine de gözükmüyor.

Evet ancak bu şekilde çözülüyor bu uygulamada planlama mevcut, umarım kalite düşürmüyordur birkaç reels videosu yükleyip denemem gerekecek.

Yarın 150 tane atıyorum

Sıkıntılı bir özellik olduğundan fixlenecek diye biliyorum.

Ne anlamda sıkıntılı bir özellik? Ben daha öncesinde 15-20 güne kadar stok yapıyordum ve bir sorun yaşamıyordum.

Bu özellik yüzünden sürekli bilgisayarımdan J7 Prime telefonuna yolluyordum. Kalitesi düşüyordu ama değerdi.

Bu özellik yüzünden sürekli bilgisayarımdan J7 Prime telefonuna yolluyordum. Kalitesi düşüyordu ama değerdi.
Kalitenin düşmediği bir yol yok zaten, ne yaparsanız yapın o kalite düşüyor. 200 MB boyutunda 25 Mbps 30 FPS Reels videosu upload ediyorum onun boyutunu bana 25-30 MB yapıp paylaşıyor resmen

Kalitenin düşmediği bir yol yok zaten, ne yaparsanız yapın o kalite düşüyor. 200 MB boyutunda 25 Mbps 30 FPS Reels videosu upload ediyorum onun boyutunu bana 25-30 MB yapıp paylaşıyor resmen

Sanırım videodaki renk benzerliğinin farkını arttırınca videonun kalitesi de artıyordu. Onur Naci Öztürkler söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…