Uygulamayı güncellediniz mi? Bende şu an güncel değil çünkü. Sondan bir önceki sürüm yüklü muhtemelen. İşlev pek işime yaramıyor, güncelleme yapıp durumu söyleyeyim. Bir de evet haklısınız, sürekli tutarsız çalışıyor ancak güncelleme gelmiş oluyor her tutarsız çalıştığını fark ettiğimde Öyle bir durumda güncelleme kontrolü yapın.
Meta Business Suite; Facebook, Messenger ve Instagram hesaplarınızda işletmenizle ilgili tüm istatistikleri ve hareketleri yönetmek ve takip etmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araçtır.
Öncelikle Android cihaz kullandığımı belirtmek isterim, normalde eskiden gönderileri Instagram'a yükledikten sonra ne zaman paylaşılacağını seçebiliyorduk ve bu yöntem ile sayfam için çok fazla gönderi stokluyordum ancak artık bu özelliği göremiyorum. Bu özellik başka bir yere mi alındı yoksa tamamen kaldırıldı mı?
Kalitenin düşmediği bir yol yok zaten, ne yaparsanız yapın o kalite düşüyor. 200 MB boyutunda 25 Mbps 30 FPS Reels videosu upload ediyorum onun boyutunu bana 25-30 MB yapıp paylaşıyor resmen
Kalitenin düşmediği bir yol yok zaten, ne yaparsanız yapın o kalite düşüyor. 200 MB boyutunda 25 Mbps 30 FPS Reels videosu upload ediyorum onun boyutunu bana 25-30 MB yapıp paylaşıyor resmen