Birkaç arkadaşıma gelmiş bu özellik ama bende daha yok betada olmama rağmen. Spotify'ı Instagram'a bağlamış notlar kısmında dinlediğiniz şarkı gözüküyor. Sizde var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Evet bende var. Cihaz Samsung A13.
- Makaleler
- 17
Yine Instagram, yine hesaptan hesaba değişen yeni özellikler. Benim bazı hesaplarımda varken bazılarında yok. Ana hesabımda var mesela. Ama bence bayağı gereksiz bir özellik, millet n'apacak ki benim dinlediğim şarkıyı? 
Hiç alakanız olmayan birisiyle müzik zevkiniz aynıysa tanışabilirsiniz gibi. Ne bileyim valla galiba gereksiz bir şey.Yine Instagram, yine hesaptan hesaba değişen yeni özellikler. Benim bazı hesaplarımda varken bazılarında yok. Ana hesabımda var mesela. Ama bence bayağı gereksiz bir özellik, millet n'apacak ki benim dinlediğim şarkıyı?![]()
Evet, aynı durumu birebir yaşamıştım. 0 takipçili fake hesabımda olan özellik ana hesabımda yoktu.Yine Instagram, yine hesaptan hesaba değişen yeni özellikler. Benim bazı hesaplarımda varken bazılarında yok. Ana hesabımda var mesela. Ama bence bayağı gereksiz bir özellik, millet n'apacak ki benim dinlediğim şarkıyı?![]()
- Makaleler
- 1
Kullanmıyorum (marjinallik)
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-