Instagram'da kaydedilen 24326 paylaşım silinirse sorun olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pars
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 355

pars

Üstün
Makaleler
4
Yer
Aydın
Merhaba arkadaşlar. Mecburen ekranın fotoğrafını çektim. Instagram'da kaydedilen 24326 paylaşımı Unsaver eklentisi ile topluca silsem hata verir mi?

Adam kaydedileni silerken sitenin attığı isteğe bakıp ona göre kod yazmıştır. Ama elinde tüm kaydedilenler yok, sayfada yüklenmemiş. Bu yüzden onları da alması lazım. Bu da istek sayısını teoride iki katına çıkarıyor. İstekleri ne kadar seri yaptığını bilmiyoruz. Instagram bunu spam olarak algılayıp hesaba geçici veya kalıcı engel koyabilir. İnsan eliyle gördüğü her hesaba olmasa da çok hesaba istek atanların süreli engel yediği bilinirken tüm tarayıcı eklentileri "uygulamalar" ile optimize çalışıyor diye bir varsayımda bulunup konu sahibine deneyip görün demeniz bence gayet düşündürücü.

Artı -1 Eksi
Öncelikle "Tüm tarayıcı eklentileri uygulamalar ile optimize çalışıyor." demedim, "Eklentiler genelde uygulamalar ile optimize çalışıyor." dedim.
Uygulamanın yorumlarında 6000 kaydedileni tek seferde sildiğini söyleyen de var, doğru düzgün çalışmadığını söyleyen de var. Ki arkadaş zaten denemeye başlamış. Buna bağlı olarak nasıl kesin konuşabiliriz? Net bir cevabı ancak deneyerek alabileceği için öyle söyledim, verdiğim cevapta bir kusur görmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…