Detaylar
Kim cevapladı?Hata vermez ama yavaş sürer.Merhaba arkadaşlar. Mecburen ekranın fotoğrafını çektim. Instagram'da kaydedilen 24326 paylaşımı Unsaver eklentisi ile topluca silsem hata verir mi?
Eki Görüntüle 73422
Son düzenleyen: Moderatör:
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Silme işleminde eğer sayı belirtiliyorsa bunu bin gibi bir sayıya düşürüm 26 27 seferde bitirmek daha mantıklı.Merhaba arkadaşlar. Mecburen ekranın fotoğrafını çektim. Instagram'da kaydedilen 24326 paylaşımı Unsaver eklentisi ile topluca silsem hata verir mi?
Eki Görüntüle 73422
- Makaleler
- 3
Adam kaydedileni silerken sitenin attığı isteğe bakıp ona göre kod yazmıştır. Ama elinde tüm kaydedilenler yok, sayfada yüklenmemiş. Bu yüzden onları da alması lazım. Bu da istek sayısını teoride iki katına çıkarıyor. İstekleri ne kadar seri yaptığını bilmiyoruz. Instagram bunu spam olarak algılayıp hesaba geçici veya kalıcı engel koyabilir. İnsan eliyle gördüğü her hesaba olmasa da çok hesaba istek atanların süreli engel yediği bilinirken tüm tarayıcı eklentileri "uygulamalar" ile optimize çalışıyor diye bir varsayımda bulunup konu sahibine deneyip görün demeniz bence gayet düşündürücü.
Öncelikle "Tüm tarayıcı eklentileri uygulamalar ile optimize çalışıyor." demedim, "Eklentiler genelde uygulamalar ile optimize çalışıyor." dedim.İnsan eliyle gördüğü her hesaba olmasa da çok hesaba istek atanların süreli engel yediği bilinirken tüm tarayıcı eklentileri "uygulamalar" ile optimize çalışıyor diye bir varsayımda bulunup konu sahibine deneyip görün demeniz bence gayet düşündürücü.
Uygulamanın yorumlarında 6000 kaydedileni tek seferde sildiğini söyleyen de var, doğru düzgün çalışmadığını söyleyen de var. Ki arkadaş zaten denemeye başlamış. Buna bağlı olarak nasıl kesin konuşabiliriz? Net bir cevabı ancak deneyerek alabileceği için öyle söyledim, verdiğim cevapta bir kusur görmüyorum.Adam kaydedileni silerken sitenin attığı isteğe bakıp ona göre kod yazmıştır. Ama elinde tüm kaydedilenler yok, sayfada yüklenmemiş. Bu yüzden onları da alması lazım. Bu da istek sayısını teoride iki katına çıkarıyor. İstekleri ne kadar seri yaptığını bilmiyoruz. Instagram bunu spam olarak algılayıp hesaba geçici veya kalıcı engel koyabilir.
Yeni konular
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-