Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Asily

Üstün
Makaleler
5
Yer
Karabük
Bir özellik vardı, ortak kullanmamızı sağlayan daha önceden kullanıyordum ancak özelliğin ismini unuttum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Demek istediğim tek hesap olacak ve iki kişi girebilecek. Şifre paylaşmadan.

Hocam bildiğim kadarıyla bahsettiğiniz özellik 2 farklı şekilde var birisi yeni geldi.
İlki forum kuralları gereği detay veremediğim bir şey 3. parti Instagram uygulamasının özelliği.
İkincisi yeni gelen özellik bu özellik şu an bende yok o yüzden video bırakıyorum aşağıya oradan bakabilirsiniz.
Profil sekmesine geçin>sağ üst köşeden menü ayarlarına gelin>hesaplar merkezi>en alttan hesaplar>hesaplar ekle.
Sırasıyla takip ederseniz hesapları bağlayarak ortak hesap oluşturursunuz.
Yeni açtığınız hesabı mevcut hesapla bağlamak istiyorsanız, aynı telefon numarası ya da e-posta girerek (aynı şifre girmek tercihe bağlıdır) hesapları bağlayabilirisiniz.

Profil sekmesine geçin>sağ üst köşeden menü ayarlarına gelin>hesaplar merkezi>en alttan hesaplar>hesaplar ekle.
Sırasıyla takip ederseniz hesapları bağlayarak ortak hesap oluşturursunuz.
Yeni açtığınız hesabı mevcut hesapla bağlamak istiyorsanız, aynı telefon numarası ya da e-posta girerek (aynı şifre girmek tercihe bağlıdır) hesapları bağlayabilirisiniz.
Demek istediğim tek hesap olucak ve iki kişi girebilecek. Şifre paylaşmadan.

Demek istediğim tek hesap olacak ve iki kişi girebilecek. Şifre paylaşmadan.

Hocam bildiğim kadarıyla bahsettiğiniz özellik 2 farklı şekilde var birisi yeni geldi.
İlki forum kuralları gereği detay veremediğim bir şey 3. parti Instagram uygulamasının özelliği.
İkincisi yeni gelen özellik bu özellik şu an bende yok o yüzden video bırakıyorum aşağıya oradan bakabilirsiniz.

Çözüm

Evet buydu teşekkürler.