Instagram'da sadece istenilen videoların çıkması nasıl sağlanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2242
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 176
  • Etiketler Etiketler
    video

2242

Üstün
Genelikle bu videoların çıkmasını istiyorum. Ekran görüntüsündeki video yerine istediğim video çıksın. Ayarlamanın bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram'da ilgini çeken gönderileri daha çok görmek istersen beğenip, kaydetmek veya paylaşmak, onların keşfetinde daha çok görünmesini sağlar. Daha kesin bir çözüm ararsan, "ilgilendiklerin içerikler" kısmına kaydedebilirsin o tarz gönderileri.

Bunun için de Reels videolarının altındaki üç noktaya bas. Oradan ilgileniyorum seçeneğine bas.

Öyle bir ayar yok, keşfetini izlediklerin düzenler. Daha fazla o tarz videolar izle.
Öyle bir ayar var. İlgilendiğin ve ilgilenmediğin içerikleri filtreleyebilip, bu sayede keşfetini şekillendirmene olanak sağlıyor.

Genelikle bu videoların çıkmasını istiyorum. Ekran görüntüsündeki video yerine istediğim video çıksın. Ayarlamanın bir yolu var mı?

Eki Görüntüle 87154

Ara kısmından aşağıdaki görseldeki gibi filtrele, ardından en çok ne tarzda izlersen o ve ona yakın videolar görürsün.

İstediğin tarzdaki videoları sonuna kadar izle, beğen, kaydet vs. Ayrıca diğer videolara ilgilenmiyorum yaparsan da o videolar çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…