R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 3 Ekim 2024 #1 Merhaba, Instagram üzerinden iş yerimde bana verilen talep üzerinden F2, yani Forma 2 tablo denilen bir tablo var ve bunu yapan mühendisleri tek tıkla reklamla bulmak istiyorum. Sizce bu şekilde mantıklı mı?
Merhaba, Instagram üzerinden iş yerimde bana verilen talep üzerinden F2, yani Forma 2 tablo denilen bir tablo var ve bunu yapan mühendisleri tek tıkla reklamla bulmak istiyorum. Sizce bu şekilde mantıklı mı?
Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 3 Ekim 2024 #2 Canva kullanabilirsiniz. Hazır şablon mevcut.
KS KS R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 3 Ekim 2024 #3 Learnof dedi: Canva kullanabilirsiniz. Hazır şablon mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam ne tarz bir hitap edip çıkayım. Mesela aradığım şey şu şekilde olacak. Forma 2 dosyasını excelde çalışanlar var mı varsa Benimle iletişime geçebilir destek olabilir mi tarzı bir soru cümlesi.
Learnof dedi: Canva kullanabilirsiniz. Hazır şablon mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam ne tarz bir hitap edip çıkayım. Mesela aradığım şey şu şekilde olacak. Forma 2 dosyasını excelde çalışanlar var mı varsa Benimle iletişime geçebilir destek olabilir mi tarzı bir soru cümlesi.