Atamızın İzinden Deneyimli Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 386 Çözümler 3 Beğeniler 599 Yer TR 29 Ağustos 2024 #1 Konuyu biraz daha aydınlatayım. Mesela Almanca bir yorum var, ben bunu Türkçeye çevirmek istiyorum ama İngilizceye çeviriyor. Bunun ayarını nereden yapabiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2024
Konuyu biraz daha aydınlatayım. Mesela Almanca bir yorum var, ben bunu Türkçeye çevirmek istiyorum ama İngilizceye çeviriyor. Bunun ayarını nereden yapabiliriz?
Çözüm dotsh 29 Ağustos 2024 Profil -> üç çizgi -> aşağıya in -> Dil (Language) bölümünden Türkçeyi seç.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 29 Ağustos 2024 #2 Cihaz diliniz İngilizce mi? Artı 0 Eksi
KS KS Atamızın İzinden Deneyimli Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 386 Çözümler 3 Beğeniler 599 Yer TR 29 Ağustos 2024 #3 Oltran dedi: Cihaz diliniz İngilizce mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Aslında cihaz dilini değiştirmeden Instagram dilini değiştirmem mümkün mü? Artı 0 Eksi
Oltran dedi: Cihaz diliniz İngilizce mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Aslında cihaz dilini değiştirmeden Instagram dilini değiştirmem mümkün mü?
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 29 Ağustos 2024 #4 Atamızın İzinden dedi: Evet. Aslında cihaz dilini değiştirmeden Instagram dilini değiştirmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Orasını bilmiyorum hocam. Bilen arkadaşlar yardımcı olsun. Ben cihaz diline göre uyarlanıyor diye biliyorum. Hiç öyle çeviri ayarı falan da görmedim. Artı 0 Eksi
Atamızın İzinden dedi: Evet. Aslında cihaz dilini değiştirmeden Instagram dilini değiştirmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Orasını bilmiyorum hocam. Bilen arkadaşlar yardımcı olsun. Ben cihaz diline göre uyarlanıyor diye biliyorum. Hiç öyle çeviri ayarı falan da görmedim.
dotsh Üstün Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.757 Çözümler 9 Beğeniler 1.340 29 Ağustos 2024 #5 Profil -> üç çizgi -> aşağıya in -> Dil (Language) bölümünden Türkçeyi seç. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Atamızın İzinden Deneyimli Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 386 Çözümler 3 Beğeniler 599 Yer TR 29 Ağustos 2024 #6 dotsh dedi: Profil -> üç çizgi -> aşağıya in -> dil (language) bölümünden Türkçeyi seç. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam oldu. Artı 0 Eksi
dotsh dedi: Profil -> üç çizgi -> aşağıya in -> dil (language) bölümünden Türkçeyi seç. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam oldu.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.082 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.777 Yer İstanbul 29 Ağustos 2024 #7 Instagram'da Ayarlar kısmına gel ve Dil araması yap. iOS'ta devam deyince seni uygulama ayarlarına atıyor. Burada Tercih edilen dil ayarı var. Bunu değiştirip deneyebilirsin. Android'de durum tam olarak nasıl bilmiyorum ama Dil araması yapınca sonuç çıkmalı. Artı 0 Eksi
Instagram'da Ayarlar kısmına gel ve Dil araması yap. iOS'ta devam deyince seni uygulama ayarlarına atıyor. Burada Tercih edilen dil ayarı var. Bunu değiştirip deneyebilirsin. Android'de durum tam olarak nasıl bilmiyorum ama Dil araması yapınca sonuç çıkmalı.
Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 29 Ağustos 2024 #8 Recep Baltaş dedi: Instagram'da Ayarlar kısmına gel ve Dil araması yap. iOS'ta devam deyince seni uygulama ayarlarına atıyor. Burada Tercih edilen dil ayarı var. Bunu değiştirip deneyebilirsin. Eki Görüntüle 78703 Android'de durum tam olarak nasıl bilmiyorum ama Dil araması yapınca sonuç çıkmalı. Genişletmek için tıkla... Recep hocam konudan alakasız son açtığım iTunes ile ilgili konuya bir göz atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Instagram'da Ayarlar kısmına gel ve Dil araması yap. iOS'ta devam deyince seni uygulama ayarlarına atıyor. Burada Tercih edilen dil ayarı var. Bunu değiştirip deneyebilirsin. Eki Görüntüle 78703 Android'de durum tam olarak nasıl bilmiyorum ama Dil araması yapınca sonuç çıkmalı. Genişletmek için tıkla... Recep hocam konudan alakasız son açtığım iTunes ile ilgili konuya bir göz atabilir misiniz?