Instagram'daki Sma'lı bebekler

Sma'lı bebeklere zolgensma adlı bu ilaç lazım bu ilacın fiyatı da 2 ila 3 milyon dolar arasında bu yüzden Sma'lı bebeklerin aileleri bağış kampanyaları yapıyor çünkü bu parayı tek başlarına toplamalırı mümkün değil bu kampanyalar valilik onaylı oluyor.

Bence devlet bu duruma el atmalı. Suriyelilere harcayacağı parayı bu bebeklere yardım etmek için kullanabilir veya Türk yapımı bir sma ilacı çıksa bu bebeklere can suyu olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
2-3 milyon dolar=90 küsür milyon TL demek. Onlarca SMA'li bebek var. Yuku cok buyuk. Ki bu bebeklerin cogu da hastalik orani yuksek olmasina ragmen akraba evliliginden olusuyor.
Suriyelilere harcayacağı parayı bu bebeklere yardım etmek için kullanabilir veya Türk yapımı bir sma ilacı çıksa bu bebeklere can suyu olur.
Suriyelilere yapilan yardim ne kadar buyuk olursa olsun, soyledigim gibi bu bebeklerden onlarca var. Milyar TL falan tutacak. Türk yapimi fena olmazdi ama yine maliyetli olacak o da.

Ailesi düşünsün, patır patır çocuğu yaparken iyi hoş zevke geliyordu. Sma'lı doğunca ağlıyor. Sonra da para dileniyor ardından bakıyor iyi para geliyor bir tane daha yapıyor iyice dileniyor. Sonra parayı cebe atıp kaçıyor.

Ücretsiz bir test ile bir insanın hayatının kararması engellenebilir.

Hiçbir SMA kampanyasına numaramı hiçbir zaman kayıt ettirmememe rağmen SMS aldığımdan beri olaya daha soğuk yaklaşıyorum. Bir de utanmadan "siz başka SMA'lı bebeklere yardım etmişsiniz o yüzden SMS attık" diyorlar.

Saniyede 10 çocuk yaparlarsa böyle olur. Bunların da temelinde yatan şey cinsel eğitimin olmayışı ne yazık ki. Erken yaşlarda bilinçlenmek şart.

Saniyede 10 çocuk yaparlarsa böyle olur. Bunların da temelinde yatan şey cinsel eğitimin olmayışı ne yazık ki. Erken yaşlarda bilinçlenmek şart.
Genelde ondan dolayı değil de akraba evliliklerinden dolayı oluyor.

Neredeyse 100 tane sma dilencisi kampanya hesabını engelledim.
Her hafta yeni bir tane çıkıyor, engelle engelle bitmiyor. Ayrıca 1 yıl önce 5-6 tanesi okulumuza gelerek zorla para da toplamıştı.
Ufak bir test bile yaptırmaya uğraşmadan bebek sahibi olma sorumluluğunu alan ailelere para vermeyi kesinlikle doğru bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…