Instagram'daki Windows 7 Ultra'yı geliştireceğini iddia eden kişi hakkında uyarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Gonewick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 550
  • Görüntüleme Görüntüleme 23B
  • Etiketler Etiketler
    takım windows
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sezginmiymiş ismi ilker diye biliyorduk kendisini tüh.

Öne çıkarılanlarında gökyüzüne silah filanda sıkıyor. Bu insanlar milli güvenlik sorunu. Adım kadar eminim o sıktıkları silahın ruhsatı yok. Ayrıca yorgun mermiler yok oluyor galiba.

Attığı şeyler bir şeyi ifade etse bir de. Photoshop ile Windows 7 Ultra yazmış 500 tane edit atmış. İçinde key logger olup olmadığını nereden bilebiliriz diye soran adama VirusTotal linki atarım diyor. Bu kadar büyük ISO dosyasını VirusTotal tarar zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:

Haydaa, beni engelledi bu arkadas Hayir bir de sunu yazmis;

X: LoL'un destegi Windows 7'e kesildi. Sizinki acacak mi?

Bu arkadas: Destekleyecek.
(Biraz sadelestirdim.)

Hayir arkadas Windows 7 kerneli kullanarak nasıl LoL acacaksin anlamıyorum. Yalan ustune yalan! Ayrica suc isliyor bu arkadas (Windows ve Windows 7 isim, kernelini (ulastigini dusunmesemde) izinsiz kullanmak suc mesela)

En fazla anliyorsa kernel32.dll mod yapar.

Son düzenleme:

Yaşı maksimum 12 havalı filan olduğunu zannediyor. Annesi babası bir koysa arkadan kafası monitörden çıksa aklı başına gelir. Berkehan çepni gibi evlat olsa sevilmez. Özellikle Recep hocamın favorisi.

Bende Windows Vista'yı geliştireceğim.(!)

İfadeler: 308
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…