- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?leomessi10
Başarılı
Patladım buna yaaa, bir de Kurtlar Vadisi müziği koymus.
Dün Technopat'ta yazdığım eleştiriyi story koymuş bir de.
Fisticuffs
Başarılı
- Makaleler
- 1
Umarım barış abim bu videoyu görür.
Ortaklık bile imzalamış abim.
Adamlar siteyi canva ile yapmış
leomessi10
Başarılı
Merhaba,
Bugün Instagram'da denk gelen bir konu günlük hayatımızda Instagram üzerinde günde yarım saat Reels izliyoruz. Bugün öyle Reels'leri izlerken bir video düştü, link paylaşmayacağım o yüzden kısa ve özet geçeceğim: Technopat sitesinde bu konu açılmış, burada da uyarı yapmak lazım.
Bir Windows fanboyu, Windows 7 geliştiriyoruz şeklinde bir Reels atmış, ben de dedim ki nasıl mümkün olabilir? Windows 7 sürümü benim bildiğim desteği çekildi, hiçbir şekilde hiçbir uygulama Steam vs. çalışmıyor. Fakat çocuğun bkz. Burada çocuk diyorum çünkü kendisinin yaşı 15'miş. Çok yakın bir sürede Windows 7 Ultra'yı çıkarıyoruz, her şeyi destekleyecek demiş, bir de ücretli satıyormuş, fiyatı da 30 TL diyorlar. Hatta bu şahıs Technopat'ta küfür ettiği için hesabı silinmiş.
Arkadaşlar bana dolandırıcı gibi geldi zaten, muhtemelen davalık bile olabilirmiş ama 18 yaş altı olduğu için polis bana bir şey yapamaz mantığı ile davranıp insanlara saldırabiliyor. Dinimize küfür edip insanlara hakaret eden bir şahıs.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? İnsanları baştan uyaralım ki insanlar almasın böyle bir şeyi.
Arkadaşlar sözde adam çıkarmış dediği şeyi story atmış. Dolandırmasında.
Astronotarda
Üstün
Çocuk da olsa yaptığı suç. Ayrıca bir forumu karşısına alıp böyle laflar etmesi de apayrı bir olay.
dewberry
Üstün
Dostum senin gibi biri tek başına nasıl yapsın bir işletim sistemi?
Hahaha, 12 yasini doldurmus herkes cezasini ceker diye kanun var gulum
Tosunos 7/ ciftlikos 7
ISte, kendi kurdugu yasal olarak olmayan bir sirket
Çocuk da olsa yaptığı suç. Ayrıca bir forumu karşısına alıp böyle laflar etmesi de apayrı bir olay.
Microsoft istese anasini aglatir bunun
Bu arada Technopat'taki konu ucmus beyler, hanimlar.
XP bile bana yeni geliyor. Win98, 95, C64 ile oyun oynamis, program gelistirmis adamim sonucta.Dolandırıcılıkla alakası yok kendi kendine bir şeyler yapmaya çalışan veletler işteÇok umursamayın
Windows 7'yi nostaljik görenlere sinir oluyorum. Nostalji dediğin Windows 95, 98'dir. Windows 7 daha yeni çıktı resmen. Hala aynı shell aynı kerneli kullanıyoruz.
9-10 yaşında çocuklar Windows 7'yi özlüyor sinir bozucu bi tık.
İşletim sistemi kurulumu editleyenler işletim sistemi yaptık diyor. Bırakalım eğlensinler.
Dediklerinizde gercekten haklisiniz.
Alayim mi gencler? (!)
Son düzenleyen: Moderatör:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.