Bence net olarak yaptığı acayip saçma ve yasal değil. Bir de betasını para ile satacakmış. Bildiğim kadarıyla yasal bir şey değil bu çocuğun başının belaya girmesini istemem. Şu anda yaptım falan diyor ama bir kanıt yok sanırım. Salın abi şu işletim sistemini ya.
Boşverin arkadaşlar, ileride hatasını anlayacak. 15 yaşında çocuk işte, yasal olarak suç olduğunu kabullenemiyor. Ben bu arkadaştan küçük olmama rağmen en azından bilirim böyle şeyleri, tabii akıl yaşta değil baştadır. Yapacak bir şey yok.
Bu arada bana kolaysa sen yap demis ancak benim Java 6 SE sertifikam oldugunu, 2000'de CS beta oynadigimi, Win Server 2008 ile tez yaptığımi, C64 vb. isletim sistemlerini zamaninda kullandigimi bilmiyor.
Bu arada bana kolaysa sen yap demis ancak benim Java 6 SE sertifikam oldugunu, 2000'de CS beta oynadigimi, server 2008 ile tez yaptığımi, C64 vb. isletim sistemlerini zamaninda kullandigimi bilmiyor.
Bu arada bana kolaysa sen yap demiste, benim Java 6 SE sertifikam oldugunu, 2000'de CS beta oynadigimi, server 2008 ile tez yaptığımi, C64 vb. isletim sistemlerini zamaninda kullandigimi bilmiyor.
Ah be ya. Bir heves yüzünden umarım hayatını mahvetmez bu arkadaş. Kendisine yapsa bile para ile satmasını kesinlikle önermiyorum. Beni duyuyorsan dostum yapma bak sorun çıkar sonra benden sana tavsiye.
Ah be ya. Bir heves yüzünden umarım hayatını mahvetmez bu arkadaş. Kendisine yapsa bile para ile satmasını kesinlikle önermiyorum. Beni duyuyorsan dostum yapma bak sorun çıkar sonra benden sana tavsiye.