Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir Windows fan made bir işletim sistemi yapacaksanız bizzat yapımcıdan izin alınmalıdır bu sadece Windows için geçerli değil çoğu şirkette bu zorunlu. İzinsiz bir şekilde yapıp satarsa büyük ihtimalle para cezası ile karşı karşıya kalır 15 yaşında olması bir şey değiştirmez ailesi para cezasını ödemek zorunda kalır.

Merhaba,

Bugün Instagram'da denk gelen bir konu günlük hayatımızda Instagram üzerinde günde yarım saat Reels izliyoruz. Bugün öyle Reels'leri izlerken bir video düştü, link paylaşmayacağım o yüzden kısa ve özet geçeceğim: Technopat sitesinde bu konu açılmış, burada da uyarı yapmak lazım.

Bir Windows fanboyu, Windows 7 geliştiriyoruz şeklinde bir Reels atmış, ben de dedim ki nasıl mümkün olabilir? Windows 7 sürümü benim bildiğim desteği çekildi, hiçbir şekilde hiçbir uygulama Steam vs. çalışmıyor. Fakat çocuğun bkz. Burada çocuk diyorum çünkü kendisinin yaşı 15'miş. Çok yakın bir sürede Windows 7 Ultra'yı çıkarıyoruz, her şeyi destekleyecek demiş, bir de ücretli satıyormuş, fiyatı da 30 TL diyorlar. Hatta bu şahıs Technopat'ta küfür ettiği için hesabı silinmiş.

Arkadaşlar bana dolandırıcı gibi geldi zaten, muhtemelen davalık bile olabilirmiş ama 18 yaş altı olduğu için polis bana bir şey yapamaz mantığı ile davranıp insanlara saldırabiliyor. Dinimize küfür edip insanlara hakaret eden bir şahıs.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? İnsanları baştan uyaralım ki insanlar almasın böyle bir şeyi.

Yapılması mümkün fakat 15 yaşında bilgi birikimi olmadan böyle bir projeye girişmek. Hem de ekonomik destek olmadan. Bana dolandırıcı gibi geliyor o yüzden. GitHub üzerinde fan grubu tarafından yapılsaydı gerçek olabilirdi.

Telif konusunda bana ben 18 yaşından küçük olduğum için bana bir şey olmaz demişti. ISO dosyasını istediğim zaman bana net bir cevap vermedi açıkçası aktif ama hala cevap bekliyorum

Dolandırıcılıkla alakası yok kendi kendine bir şeyler yapmaya çalışan veletler işte :) Çok umursamayın :)

Windows 7'yi nostaljik görenlere sinir oluyorum. Nostalji dediğin Windows 95, 98'dir. Windows 7 daha yeni çıktı resmen. Hala aynı shell aynı kerneli kullanıyoruz.

9-10 yaşında çocuklar Windows 7'yi özlüyor sinir bozucu bi tık.

İşletim sistemi kurulumu editleyenler işletim sistemi yaptık diyor. Bırakalım eğlensinler.

Telif konusunda bana ben 18 yaşından küçük olduğum için bana bir şey olmaz demişti. ISO dosyasını istediğim zaman bana net bir cevap vermedi açıkçası aktif ama hala cevap bekliyorum.

Milletvekili akrabası yoksa şafak operasyonu ile alırlar arkadaşı. Yaşın bir önemi yok federal bir suç bu.

Dolandırıcılıkla alakası yok kendi kendine bir şeyler yapmaya çalışan veletler işte :) Çok umursamayın :)

Windows 7'yi nostaljik görenlere sinir oluyorum. Nostalji dediğin Windows 95, 98'dir. Windows 7 daha yeni çıktı resmen. Hala aynı shell aynı kerneli kullanıyoruz.

9-10 yaşında çocuklar Windows 7'yi özlüyor sinir bozucu bi tık.

İşletim sistemi kurulumu editleyenler işletim sistemi yaptık diyor. Bırakalım eğlensinler.
Windows 7 neymiş peh. 95 ve 98 de iyidir ama XP ile Windows işletim sistemi bildiğiniz çağ atladı bir sürü yeni özellik ve akıllı asistan kazandı (ama akıllı asistan doğru düzgün çalışmadığı için yeni bunu yeni sürümler ile kaldırdılar.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.