Instagram'daki Windows 7 Ultra'yı geliştireceğini iddia eden kişi hakkında uyarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Gonewick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 550
  • Görüntüleme Görüntüleme 23B
  • Etiketler Etiketler
    takım windows
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav hadi öyle bir şey olsun, iki dakika Microsoft'a telefon çaksan, çocuğun hayatı kayacak boş ver.

@Chef hocam ben reşit değilim, nasıl başa çıkılır bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende Aerospitale Concorde TR Ultra satacagim (!) sadece kaplama degisecek, ayrica kokpit seslendirmeleri Türkçe olacak.

Saka bir yana cocuk hayatini mahvetti bildigin.

Hocam bende Techolay Plus eklentisi yayınlayacağım sadece arkada ben olacağım ve ehhh... Şey... Felsefede din konuları gözükmeyecek.

Techolay Premium Plus Ultra!

Yenilikler;
-Ana temadaki wall paper Techolay Premium+ Ultra yazili bir manzara ile degistirildi.
-Site basligi "Techolay Premium+ Ultra" oldu.

Windows 10'a Cortana diye sesli asistan geldi ama Türkiye'de sunulmuyordu ve 2023'te Copilot Bing AI diye yapay zeka destekli chatbot geldi kanka

AAAAAAAA, kafayı yiyeceğim çocuk kanıt olarak Steam'in giriş ekranını koymuş bende girebiliyorum zaten giriş ekranına normal Windows 7'de bir de kurulum CD'si çıkartalım mı falan diyor. Garibim hayatının karardığını bilmiyor ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…