Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birazdan itemsatis.com'a "Airbus A380 yolcu uçağı Ultra" satmaya gideceğim, ha eklediğim bir şey yok bu arada. Sadece logoyu değiştirdik. (!)

Cidden bu ilanları onaylayan moderatör hiç dememiş mi "adam Windows satıyor ne iş?" diye? :D bence uçağa da onay verirler.

Bende Aerospitale Concorde TR Ultra satacagim (!) sadece kaplama degisecek, ayrica kokpit seslendirmeleri Türkçe olacak.

Saka bir yana cocuk hayatini mahvetti bildigin.

Hocam bende Techolay Plus eklentisi yayınlayacağım sadece arkada ben olacağım ve ehhh... Şey... Felsefede din konuları gözükmeyecek.

Techolay Premium Plus Ultra!

Yenilikler;
-Ana temadaki wall paper Techolay Premium+ Ultra yazili bir manzara ile degistirildi.
-Site basligi "Techolay Premium+ Ultra" oldu.

Windows 7 neymiş peh. 95 ve 98 de iyidir ama XP ile Windows işletim sistemi bildiğiniz çağ atladı bir sürü yeni özellik ve akıllı asistan kazandı (ama akıllı asistan doğru düzgün çalışmadığı için yeni bunu yeni sürümler ile kaldırdılar.)
Windows 10'a Cortana diye sesli asistan geldi ama Türkiye'de sunulmuyordu ve 2023'te Copilot Bing AI diye yapay zeka destekli chatbot geldi kanka

AAAAAAAA, kafayı yiyeceğim çocuk kanıt olarak Steam'in giriş ekranını koymuş bende girebiliyorum zaten giriş ekranına normal Windows 7'de bir de kurulum CD'si çıkartalım mı falan diyor. Garibim hayatının karardığını bilmiyor ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.