• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Instagram'daki Windows 7 Ultra'yı geliştireceğini iddia eden kişi hakkında uyarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Gonewick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 550
  • Görüntüleme Görüntüleme 23B
  • Etiketler Etiketler
    takım windows
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 15 yaşındayım.

Bu arada çıksın bakalım. Sonra konuşuruz.

Hocam sizde kendi snesinizi geliştirmiyor musunuz? Geç bile kalmışsınız pu size.

Triplere bak zannedersin yerli milli işletim sistemi çıkartıyor. İyice reis oldun başımıza. Biri yetiyor ikincisi geldi bir de. TOGG bu kadar sükse yapmadı.

Boşverin arkadaşlar, ileride hatasını anlayacak. 15 yaşında çocuk işte, yasal olarak suç olduğunu kabullenemiyor. Ben bu arkadaştan küçük olmama rağmen en azından bilirim böyle şeyleri, tabii akıl yaşta değil baştadır. Yapacak bir şey yok.

Log tutan VPN acip, kendini gorunmez sanan çocuklar bunlar. Mantik su, al parayi ve kac.

MS dava acabilir şu anda. Hizmet politikasina ve kullanici sozlesmesine aykiri yaptiklari. Ayrica Windows ve Windows 7'nin isim haklari MS'e ait.

Microsoft bunu görse Windows'tan banlardı.

Bence en muhtemel ceza da almayacak şekilde eksikleri olan bir Windows piyasaya sürecek 30 TL'ye sonra tam sürüm için uğraşacağım diyecek ve sonrasını biliyorsunuz.

Hocam. Ben, insanlara hava atmak için kendimi yormam. Günümüzdeki insanlar da zaten insan değil artık.

2. cümleye de şunu söyleyeceğim. Allah akıl fikir versin.

Benim zeka seviyesi şuralara düştü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar hesabı en azından şikayet edelim toplu olarak. Instagram gereğini yerine getirsin. Ses çıkarmadıkça akıllanmayacak bunlar.

Arkadaşlar hesabı en azından şikayet edelim toplu olarak. Instagram gereğini yerine getirsin. Ses çıkarmadıkça akıllanmayacak bunlar.
Bir araya gelip Dolandırıcı olarak şikayet edersek kapanır sayfası oturur bir köşede ağlar. Ben ettim gerisi sizde.

O forumda küfür edenler ve noktalama hatası yapanların aynı kefeye konulması saçma zaten. Neyse, bize laf etmek düşmez. Techolay ekibinin onlara benzeyeceklerini sanmıyorum. Bu arada bu Windows vakalı arkadaşı da hep beraber şikayet etmeliyiz bence.

Tam onu yazmıştım .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…