Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 15 yaşındayım.

Bu arada çıksın bakalım. Sonra konuşuruz.

Hocam sizde kendi snesinizi geliştirmiyor musunuz? Geç bile kalmışsınız pu size.

Triplere bak zannedersin yerli milli işletim sistemi çıkartıyor. İyice reis oldun başımıza. Biri yetiyor ikincisi geldi bir de. TOGG bu kadar sükse yapmadı.

1708027751398.webp

Boşverin arkadaşlar, ileride hatasını anlayacak. 15 yaşında çocuk işte, yasal olarak suç olduğunu kabullenemiyor. Ben bu arkadaştan küçük olmama rağmen en azından bilirim böyle şeyleri, tabii akıl yaşta değil baştadır. Yapacak bir şey yok.

Merhaba,

Bugün Instagram'da denk gelen bir konu günlük hayatımızda Instagram üzerinde günde yarım saat Reels izliyoruz. Bugün öyle Reels'leri izlerken bir video düştü, link paylaşmayacağım o yüzden kısa ve özet geçeceğim: Technopat sitesinde bu konu açılmış, burada da uyarı yapmak lazım.

Bir Windows fanboyu, Windows 7 geliştiriyoruz şeklinde bir Reels atmış, ben de dedim ki nasıl mümkün olabilir? Windows 7 sürümü benim bildiğim desteği çekildi, hiçbir şekilde hiçbir uygulama Steam vs. çalışmıyor. Fakat çocuğun bkz. Burada çocuk diyorum çünkü kendisinin yaşı 15'miş. Çok yakın bir sürede Windows 7 Ultra'yı çıkarıyoruz, her şeyi destekleyecek demiş, bir de ücretli satıyormuş, fiyatı da 30 TL diyorlar. Hatta bu şahıs Technopat'ta küfür ettiği için hesabı silinmiş.

Arkadaşlar bana dolandırıcı gibi geldi zaten, muhtemelen davalık bile olabilirmiş ama 18 yaş altı olduğu için polis bana bir şey yapamaz mantığı ile davranıp insanlara saldırabiliyor. Dinimize küfür edip insanlara hakaret eden bir şahıs.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? İnsanları baştan uyaralım ki insanlar almasın böyle bir şeyi.

Log tutan VPN acip, kendini gorunmez sanan çocuklar bunlar. Mantik su, al parayi ve kac.

MS dava acabilir şu anda. Hizmet politikasina ve kullanici sozlesmesine aykiri yaptiklari. Ayrica Windows ve Windows 7'nin isim haklari MS'e ait.

Boş verin arkadaşlar, ileride hatasını anlayacak. 15 yaşında çocuk işte, yasal olarak suç olduğunu kabullenemiyor. Ben bu arkadaştan küçük olmama rağmen en azından bilirim böyle şeyleri, tabii akıl yaşta değil baştadır. Yapacak bir şey yok.

Bence en muhtemel ceza da almayacak şekilde eksikleri olan bir Windows piyasaya sürecek 30 TL'ye sonra tam sürüm için uğraşacağım diyecek ve sonrasını biliyorsunuz.

Hocam sizde kendi snesinizi geliştirmiyor musunuz? Geç bile kalmışsınız pu size.

Triplere bak zannedersin yerli milli işletim sistemi çıkartıyor. İyice reis oldun başımıza. Biri yetiyor ikincisi geldi bir de. TOGG bu kadar sükse yapmadı.

Eki Görüntüle 19093
Hocam. Ben, insanlara hava atmak için kendimi yormam. Günümüzdeki insanlar da zaten insan değil artık.

2. cümleye de şunu söyleyeceğim. Allah akıl fikir versin.

Benim zeka seviyesi şuralara düştü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boş verin arkadaşlar, ileride hatasını anlayacak. 15 yaşında çocuk işte, yasal olarak suç olduğunu kabullenemiyor. Ben bu arkadaştan küçük olmama rağmen en azından bilirim böyle şeyleri, tabii akıl yaşta değil baştadır. Yapacak bir şey yok.

Arkadaşlar hesabı en azından şikayet edelim toplu olarak. Instagram gereğini yerine getirsin. Ses çıkarmadıkça akıllanmayacak bunlar.

Olmayan kitlesini bir de yönlendirmeye çalışıyor. Kendini ne zannediyor bu arkadaş? Umarım @Recep Baltaş ve Techolay yetkileri kapatmaz bu konuyu. Yeşil sitede herhangi bir olay olduğu anda konu kilitleniyor ya da yok ediliyor. 3 günlük ceza aldım geçen sırf konuya cevap yazdığım için.

Eki Görüntüle 19090
O forumda küfür edenler ve noktalama hatası yapanların aynı kefeye konulması saçma zaten. Neyse, bize laf etmek düşmez. Techolay ekibinin onlara benzeyeceklerini sanmıyorum. Bu arada bu Windows vakalı arkadaşı da hep beraber şikayet etmeliyiz bence.

Arkadaşlar hesabı en azından şikayet edelim toplu olarak. Instagram gereğini yerine getirsin. Ses çıkarmadıkça akıllanmayacak bunlar.
Tam onu yazmıştım :D.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.